Az angliai Earls Barton nevű kis településen élő Phil Dale rendhagyó módon szerette volna megkérni a barátnője kezét, ami végül olyan jól sült el, hogy többek között a Daily Mail Online is írt róluk. A 27 éves férfi azt találta ki, hogy újszülött gyerekük közreműködésével teszi fel a nagy kérdést, ezért csináltatott a gyereknek egy rugdalózót, amin a következő felirat állt:

Anya, hozzámész apukámhoz?

A 26 éves Paris Bell-Windmill épp zuhanyzott a szülés után, amikor az apa átöltöztette Beau-Bell nevű kislányukat. Amikor az anya visszatért a kórházi szobájába, már csak ki kellett takarnia a babát ahhoz, hogy meglássa a meglepetést. 

Amikor visszajöttem, feltűnt, hogy Phil arra célozgat, hogy vegyem le Beau takaróját. Elhúztam a takarót, és megláttam a rugdalózót. Nem hittem a szememnek

- mesélte a lapnak az asszony, aki felé a házassági szándékot a párja pillanatokkal később térden állva erősítette meg. Paris Bell-Windmill természetesen igent mondott, de úgy tervezi, esküvőre majd akkor kerül sor, amikor már a gyerek is eléggé nagy ahhoz, hogy emlékezzen az eseményekre. 

A sztori egyébként cuki, de sajnos nem Phil Dale ötlete volt a lánykérésnek ezen módja: 2014-ben például egy Ausztráliában élÅ‘ apuka kérte meg ugyanígy a párja kezét.Â