shutterstock 199823570

Az egyik hölgyet nem sikerült lerázni, szexkapcsolat lett belőle

2016.07.10. 16:30

Csak most akadtam erre az írására, segítenék. Magamról röviden: 70 éves (jó fizikumú) tapasztalt pasi vagyok...” – írja nekünk Engelbert, válaszul vendégbloggerünknek. Engelbertnek igazából nem ez a neve, ez csak álnév, de lényeg nem ez, hanem hogy a tanácsadáson kívül Engelbert azt is megírja, neki mik a tapasztalatai a hölgyekkel, meg kicsit konkrétabban a társkereséssel, illetve a frigiditással (!). Könnyen lehet, hogy ő az eddigi legidősebb olvasónk, aki valaha levelet írt a Randiblogba, ezúton is köszönjük neki! Ha ön is mesélne, kövesse bátran Engelbert példáját, írjon a Randiblog emailcímére!

Ha egy pasi csak annyit mond egy hölgynek az első találkozáson hogy „Szia”, az gyakorlatilag már a hölgy megjelenéséből úgy látja, teljesen reménytelen a kapcsolat kiépítésébe kezdenie! Ilyenkor a pasiknak már kifejezetten teher a hölgy társasága, merthogy az urak állják a találka számláját! A legcélravezetőbb ilyen helyzetben, ha a hölgy azonnal közli a pasival, hogy NEM az „esete”, stb... Merthogy, a pasik a hölgyek megjelenéséből, (mimikájukból, opálos szemükből, kedvetlenségükből, intelligencia-különbségből, stb.) azonnal érzékelik, hogy képtelen társsá válhatnának.

De hogy a tapasztalataimból nyújtsak is át egy keveset, cca. 10 éve összerúgtam a port az élettársammal és elköltöztem tőle, egy év után nagyon hiányzott a társ, - mondjuk úgy mint magánál -, ahogy a cikkjében írta. Akkor még nem volt módom interneten keresgélni, hanem apróhirdetésekben és közvetítő irodákon keresztül kísérleteztem, nagyjából egy éven keresztül. És hogy össze ne kavarjam a sok hölgyet, telefonszámukat, randiidőpontokat, a számítógépbe rögzítettem ezeket az adatokat. Egy év után abbahagytam a párkeresésemet, egyszerűen csömört kaptam. Két évvel ezelőtt egy barátom panaszkodott, hogy már elege van a csajkeresésből! Mondom neki, úgy jártál, mint én több évvel ezelőtt.

shutterstock 177775466

Akkor neki álltunk megszámolni, vajon hány hölggyel is randiztam az egy év alatt... Többször is átszámoltuk, mert nem akartam elhinni, hogy 256 hölgyet láttam vendégül minimum egy kávéra, de sokszor süti, vagy fagyi jött hozzá, cca. 15 alkalommal komplett vacsorával, 3 esetben színházi előadással töltöttük el a randi idejét.

Az EREDMÉNY: nekem ezek közül cca. 12- 15 hölgy „jött be”, csak nekik nem „jöttem be” én. Míg ezek közül cca. 20 - 24 hölgynek „jöttem be” én, ám ezek meg nálam „nem jöttek be”. Na, ezen utóbbiakat borzalmas nehéz volt úgymond lerázni, az egyiket aztán nem is sikerült, szexkapcsolat lett belőle, ami mára már nagyon „unalmassá” degradálódott... De a szexkapcsolatban jól jártam vele, mert nem volt frigid, - igazi NŐ volt -, akinek kiváló orgazmusai voltak...

Merthogy a hölgyek legnagyobb titka az orgazmusképtelenség, amire mi pasik, előbb vagy utóbb rájövünk, akárhogyan is színészkednek egyesek... Sajnos tapasztalataim szerint a hölgyek cca. fele ilyen frigiditásban szenved, de lehet, hogy csak túl peches pasi vagyok, hogy ilyen magas arányt érzékeltem... Igaz, hogy nem jártam „pillangókhoz”, merthogy azt mondják, hogy közöttük frigidet találni nem lehet.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.