Kevés kínosabb dolog létezik az esküvő körüli felhajtásban, mint egy sablonos, chippendale-t felvonultató, viccesnek szánt kiegészítőkkel megspékelt, egyenpólóban viháncoló lányokkal megtartott leánybúcsú. Éppen ezért tartjuk nagyon menőnek Pantocsik Hajnalka búcsúztatóját, akinek barátnője tisztában volt azzal, hogy a menyasszony mennyire odáig van az állatokért, ezért egy menhelyre szervezte meg az eseményt. 

Egyszer csak csörgött a menhelyünk telefonja, és egy nagyon kedves hölgy érdeklődött, hogy tudnánk-e őt abban segíteni, hogy a barátnőjének egy kedves meglepetést adhasson leánybúcsúja alkalmából

– írta a Facebookos honlapján a Pomázi Kutyamenhely, aminek munkatársai nagyon megörültek a felkérésnek, és boldogan mondtak rá igent.

A menhelyet kicsinosítottuk a lehetőségekhez mérten. A nagy készülődés meglepte a kutyusainkat, és ők is izgatottan várták a fejleményeket. (....) Le a kalappal a szervező hölgy előtt, mert valóban hatalmas sikert aratott a meglepetés és őszinte volt a boldogság. És nem csak a menyasszonyt tették boldoggá, hanem a védenceinket is!

Hogy tényleg mekkora volt az öröm, nézze meg a galériánkban!