A Fox San Antonio-i, helyi csatornája készítette az alábbi, borzasztó megható riportot egy idős párról, akiknek szép, békés élete úgy pontosan úgy végződött, ahogy az ember a mesék alapján elképzeli, illetve magának is kívánja: az öregek 58 év házasság után egymás mellett, egymás kezét fogva, szinte egyszerre hunytak el. A részleteket alább találja.

George és Ora Lee Rodriguez középiskolás diákként találkozott egymással, a későbbi férj akkor még a piacon egy hentesnél dolgozott, így ismerte meg későbbi feleségét, egészen fiatalon, San Antonióban. George tengerészgyalogos volt, de amikor leszerelt, összeházasodtak, 1958. június elsején volt az esküvő. Három lányuk született, akik velük együtt éltek, egészen a halálukig.

Idős korukra mindketten demenssé váltak, és a férjnek egy stroke-ja is volt pár hónappal ezelőtt. Mindketten kórházi ágyban feküdtek, de a saját házukban, gyermekeik és családjuk által körülvéve. A férj hunyt el először kettejük közül a múlt héten kedden, és a feleség mindössze három óra elteltével követte őt. Egymás kezét fogva haltak meg.

Egyik lányuk ezt nyilatkozta:

Anyám mindig mondta, hogy [ha meghal,] magával viszi majd apámat vagy fordítva, és tényleg így lett. Nem gondoltuk volna, hogy igaza lesz, de tényleg így történt.