Sokan úgy vélik, hogy elég puhány lehet az a férfi, akinek a kezét megkéri a barátnője, hiszen ennek fordítva kellene történnie, és egy kicsit olyan, mintha a nő feladná az önbecsülését. Pedig egy hagyományoktól eltérő meggyűrűzés is lehet menő, és az a svéd lány sem érezte cikinek, aki egy flashmobbal kérte meg a szerelme kezét.  

A Viralnován csak Michaelként emlegetett férfi mit sem sejtve ült le ebédelni Helsingborg egyik gyönyörű terén lévő vendéglőjének külső részébe. Barátnőjével beszéltek meg egy randevút, ő előbb érkezett, és amikor helyet foglalt a pincér által megmutatott asztalnál, egyből a flashmob kellős közepén találta magát. 

Eleinte fogalma sem volt arról, hogy az egész felhajtás neki szól, még a telefonját is előszedte, amikor látta, hogy többen is videózzák az eseményeket. Aztán lassan derengeni kezdett számára, hogy miről is lehet szó, és amikor a barátnője is megjelent a téren, teljesen elérzékenyült. A lány könnyezve, térdelve kérte meg a kezét, és nem úgy tűnik, mintha a férfi degradálónak érezte volna, hogy a párja vette át az irányítást. 

Szóljon hozzá!

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.