A 100 méteres pillangóúszás olimpiai bajnokát, a Cseh Lászlót, Michael Phelpset és Chad Le Clost is maga mögé utasító Joseph Schoolingot korábban a Tinderen dobta egy lány, aki a jelek szerint már nagyon bánja, hogy anno nem válaszolt a 21 éves fiú üzeneteire - írja a Telegraph

A szingapúri sportoló a tinik körében közkedvelt társkereső applikáción keresztül próbált beszédbe elegyedni a 20 éves texasi egyetemistával, Sabryana Salazarral. A pszichológia szakos lány viszont mindössze egy kérdésére válaszolt, és utána lógva hagyta. Csak később döbbent rá, milyen partit hagyott ki: miközben az olimpiát nézte, feltűnt neki egy ismerős név. Az olimpikon neve Joseph Schooling volt, aki meg is nyerte a versenyt, és ezzel kvázi híres és milliomos lett. Salazar a Twitteren a viccesen reagálta le a felismerést: 

A Tinder partnerem Michael Phelpset is legyőzve megnyerte a 100 méteres pillangóúszás döntőjét. Ez életem legnagyobb teljesítménye.

Hozzátette, az pedig, hogy nem reagált a srác üzenetére, élete legnagyobb hibája.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.