Eddig 13 milliószor nézték és közel 200 ezren osztották meg annak a magyar lánynak a meggyűrűzését, aki az eseményről készült felvételt később feltöltötte a Facebookra

Pintér Vivien a jelek szerint egy hosszabb útról tért haza, barátja, Mák Balázs pedig kihasználta a remek alkalmat arra, hogy feldíszített lakásban kérje meg szerelme kezét. Amikor Vivien megérkezett, már a lépcsőházban sejtette, hogy itt valami nagy dologban lesz része, Balázs ugyanis már a lépcsőt is rózsaszirmokkal szórta tele, barátnőjét pedig különböző üzenetek várták a korlátra kötözött lufik között.

Nem hiányoztak a családtagok, barátok sem, többen is videózták a lány meghatódását, vagy csak némán drukkoltak a párnak. A hálószobában végül szintén rózsaszirmokból kirakva állt a szőnyegen a kérdés: Hozzám jössz feleségül? A válasz természetesen az igen volt. 

Ne menjen sehová, van még ott lánykérős videó, ahonnan ez jött! 

Szintén a Facebookon bukkantunk rá egy olyan felvételre, amin egy budapesti rendőrnő kezét kéri meg barátja, aki egyben a kollégája is. A felvételt a BRFK Bűnmegelőzési Portál tette közzé, és szintén nagy népszerűségnek örvend az internetezők körében. 

Önnek is van lánykérős videója vagy sztorija?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.

A fenti felhívásunkra egy másik olvasó is beküldte már saját történetét. Rózsa lánykérése hasonló volt, mint nemrégiben Anitáé, akit egy lagzin kértek meg.

Az esküvő másnapján volt a baráti társaságnak megtartva a lagzi, ahova mi is hivatalosak voltunk (nem csak a baráti kapocs miatt, hanem mert barátom volt az énekes a lagziban). Éjfél felé már senki sem volt annyira szomjas, mindenki énekelgetett, karaoke-ztunk. Erőt vettem magamon, és gondoltam, eléneklem nem épp csodás hangomon Michael Bublé Feeling good című számát, mert ezt nagyon szeretjük. Barátom nem nagyon figyelt, beszélgetett az újdonsült férjjel, ami nekem rosszul esett és szépen nőiesen otthagytam a mikrofont és elvonultam.

Egy nagy ház kertjében voltunk, így bementem a házba. Utánam jött barátom, hogy mi a baj, és csak morgott velem, hogy feleslegesen hisztizek. Természetesen ez elég egy nőnek, még jobban hisztiztem, így bejött utánam barátnőm, hogy vigasztaljon engem. Utólag már furcsa volt, de ott akkor még nem, hogy barátnőm nem engedett ki mikor már lenyugodtam és ki szerettem volna menni énekelni. Mikor végre kiengedett, párom kezében mikrofon volt, és elkezdte Michael Bublé Everything című számát énekelni. Akkor még fel se tűnt semmi, csak furcsa volt, hogy nagyon nekem énekel, a barátnőm pedig arrébb húzódott mellőlem. Majd lenéztem a földre, és gyertyák voltak kihelyezve, rózsák vázában és egy halom kép rólunk. Akkor kezdett el kattogni az agyam, próbáltam összetenni, de még mindig nem értettem. Majd párom mosolyogva letérdelt elém, és elővette a gyűrűt. Természetesen igent mondtam. Nekem ez eddig életem legszebb pillanata, és mint kiderült, párom direkt nem figyelt és direkt volt velem undok, hogy elvonuljak, és elő tudjon készülni... na és persze, hogy meglegyen a meglepetés.