Bár úgy tartják, az esküvő a nők életében az egyik legfontosabb, legnagyobb nap, erős túlzásnak érezzük a Daily Mailnek azt a cikkét, amiben szépségszakértők (sic!) bevonásával azt taglalják, mikor milyen beavatkozásokra van szüksége az arának ahhoz, hogy a lehető legjobb formáját hozza majd a ceremónián. 

A szerzők szerint már egy évvel az esküvő előtt neki kell állni a nagytatarozásnak, és ez még csak az egyik vicc a sok közül.

Egy évvel az esküvő előtt

Azt javasolják, hogy ha például valaki botoxot tervez, a legideálisabb, ha tizenkét hónappal az esküvő előtt vág bele az injekciózásba. Ugyanekkor ideális drasztikusan hajszínt változtatni, és amennyiben nagy, színes, a ruhához nem passzoló tetoválása van a menyasszonynak, azt is időben érdemes elkezdeni eltávolítani.  Állítólag hat hónappal az esküvő előtt érdemes nekiesni az aknés sebeknek és a kisebb tetoválásoknak.

Három hónappal az esküvő előtt

Három hónappal az esküvő előtt el kell kezdeni a bőr feltöltését és fényessé tételét. Amennyiben van némi túlsúlya az arának, amit semmiképp nem tud leadni, érdemes átgondolni a testkontúrozás adta lehetőségeket. Ebben az időszakban érdemes felfrissíteni a természetes hajszínt és megkezdeni a fogfehérítést.

Egy hónappal az esküvő előtt

Cirka egy hónappal az esküvő előtt folytatni kell a bőr egészségessé varázsolását, és kerülni mindent, ami pattanásokat okozhat. Az otthoni hajpakolásokról sem szabad megfeledkezni a szakember szerint, aki azt mondja, harminc nappal a ceremónia előtt már a leánybúcsúra is gondolni kell, úgyhogy irány a szoli! 

Az esküvő előtti utolsó héten

Amikor már csak egy hét van az esküvőig, megfontolandó a bejelentkezés egy relaxáló testmasszázsra, és a maradék pattanások kezelése. Eljött az utolsó hajvágás ideje, a töredezett, száraz haj rendbetétele.

Két nappal az esküvő előtt illik még egy kis szolizás, hogy a menyasszony gyönyörű legyen a nagy napon.

Most komolyan, ki ne kapna agyérgörcsöt ennyi feladattól?

Ön szerint?