Az alábbi lány Abbey Fenton, és bár nagyon szexiket posztolgat magáról a Twitterre, nem önmagában emiatt kapta most fel őt az internet, illetve ha jól látjuk, legelőször a The Lad Bible nevű oldal.

Abbey Fenton 18 éves és egy Barnsley nevű helyen él Nagy-Britanniában, egyetemista. Egy éjszaka a barátnőivel szórakozott egy vendéglátóipari egységben, amikor egy igen magas, Liam nevű srác odament hozzá, hogy meghívhatja-e egy italra. Fenton elfogadta a gáláns felajánlást, de túl sokat ezek után már nem beszélgettek, az azonban biztos, hogy a lány megadta a telefonszámát a srácnak.

Pár hét elteltével kapott is egy üzenetet, az ezzel kezdődő rövid beszélgetést tartalmazza az alábbi tweet.

Az első üzenet magyarul kb. annyi, hogy:

Szia, remélem, nem baj, de lécci utald már vissza nekem a 6 font 50-et.

Erre a lány megkérdezte, hogy ki a feladó, mert nem rémlett már semmi arról a bizonyos éjszakáról. A srác válasza:

Liam vagyok a Viper Roomsból pár héttel ezelőttről. Vettem neked egy koktélt, megvan? Add  vissza lécci a pénzt, amit kidobtam. Átküldöm a számlaszámom. Kösz.

Namost ez annyira bizarr, hogy kicsit kételkedünk benne, hogy ilyen tényleg megtörténhet a valós életben, de a történetnek a források szerint az a vége, hogy a lány vissza is utalta a pénzt. Ezzel kicsit meg- és felerősítve azt a gondolatot, hogy a szórakozóhelyen a lányok számára vett ital fizetség a szexért, és ha a szex nem jön össze, akkor ugye a fizetséget sem jogos megtartani.

Most, hogy ebbe belegondoltunk, még erősebben reméljük, hogy ez csak valami vicc vagy átverés, és nem hű kép arról, ahogy a mai fiatalok gondolkodnak a randizásról meg egymás meghívásáról egy-egy italra. De azért az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk, mi az ön reakciója?

Ön szerint?