A nők már óvodás koruktól kezdve álmodoznak arról, hogy egyszer majd menyasszonyok lesznek, később pedig úgy gondolják, esküvőjük napja lesz életük legboldogabb, legszebb és legtökéletesebb napja. Van, akinek ez tényleg összejön, de mi van akkor, ha mégsem? A Randiblognak öt feleség mesélte el, hogyan lett kész katasztrófa életük napjából. 

1. Berúgott anyós

„Az anyósom egymaga benyakalt két üveg vörösbort, aztán minősíthetetlenül viselkedett. Állandóan táncolni ráncigált, több mint száz ember szeme láttára bekavart nekem hátulról, úgy vonaglott mögöttem, mint egy leszbikus. A férjem meg csak röhögött rajta, de nem mentett ki ebből az iszonyúan kínos helyzetből.”

2. Kínos nászajándék

„Egy vibrátort kaptam nászajándékba. Nem, nem lánybúcsúra, hanem nászajándékba. Ráadásul az összes vendég látta, amikor kibontottam a csomagot, soha nem éreztem még magam olyan szarul, mint akkor. Alig bírtam abbahagyni a sírást.”

3. Hasmenés

„Annyira izgultam, hogy hasmenésem volt. 10 percenként jártam a klotyóra, na most el lehet képzelni, hogyan oldottam meg ezt abroncsos menyasszonyi ruhában, egy szűk éttermi vécében.”

4. Elhanyagolás

„A férjem egész idő alatt a rég látott haverjaival foglalkozott, én meg teljesen magamra voltam hagyva. Mintha nem is rólunk szólt volna ez a nap, hanem a vőlegényről és a barátairól.”

5. Feldagadt lábfejek

„Terhes voltam már, amikor megkérte a kezem, és még a gyerek születése előtt össze akartunk házasodni. A menyasszonyi ruhából még tudtunk engedni a ceremónia előtt, hogy ne szorítsa a hasam, és a gyűrűt is az utolsó pillanatban vettük meg, hogy biztosan jó legyen az ujjamra. A cipőre viszont nem gondoltunk, úgyhogy alig bírtam aznap a bevizesedett, megdagadt lábamra húzni. Egész idő alatt szorított és feszített, táncolni sem nagyon bírtam miatta, ültem az asztalnál, mint akit odaraktak.”

Önnek is van hasonlóan kínos sztorija esküvőről?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.