Leslie Jones, a női főszereplős Szellemirtók színésznője akkora randit szervezett le magának, amiért most a világ összes nője irigyelheti őt.

Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy hamarosan el fog tölteni pár romantikus órát a világ legszexibb tanárával, Nicholas Ferronival.

Ferronit a People magazin választotta meg a világ legszexibb tanárának.

Nem véletlenül:

Though I teach History, I spend a lot of time discussing health and nutrition w/ my students. There is a major health epidemic with today's youth, which is why I'm going to do a #HealthyHomework series/campaign to encourage teens to be more active and health conscious, as well as help parents take more of an active role in their children's health. I'm going to share daily tips, workouts and exercises, as well as #HealthyHomework assignments for parents to do with their children. I will also have celebrity guests share their tips and favorite workouts to inspire children. It is more necessary now than ever before, and it will improve every aspect of their lives, especially self-esteem and academics. #fitspo #fitfam #fitspiration #fitness #fitnessmotivation #backtoschool #mondaymotivation #healthy #gym #fitspiration

A photo posted by Nicholas Ferroni (@nicholasferroni) on

A napokban volt egy tanáros rész a Saturday Night Live-ban, amiben Leslie Jones is szerepelt, Ferroni pedig kitwittelte, mennyire tetszett neki.

Jones pedig gátlástalanul és lazán visszakérdezett a tweetre, hogy Ferroni véletlenül nem szingli-e.

És itt kezdődött a flört mindenki szeme láttára, Ferroni ugyanis válaszolt, hogy bizony, sajnos szingli.

Jones viszakérdezett, hogy teljesen véletlenül nem tartozik-e Ferroni típusába, itt pedig már tényleg csak izgulni lehetett, hogy mi lesz a vége.

Ferroni kicsit hárított egy poénnal, mikor azt válaszolta Jones-nak, ne felejtse el, hogy van 150 gyereke, de a mondat végén ott volt egy 

KACSINTÓS SZMÁJLI!

Kacsintós szmájlit pedig nem küld az ember akárkinek. Jones kapott is az alkalmon és megkérdezte, hogy a kölyköket is viszi-e a randira Ferroni, aminek a vége az lett, hogy nagyon úgy néz ki, privátban számot cseréltek.

(forrás: BuzzFeed)