Ha nőként önt is rettentően zavarja, hogy úton-útfélen szexuális ajánlatokkal, otromba beszólásokkal bombázzák a férfiak, felhívjuk a figyelmét arra, hogy

nem kell tűrnie a megaláztatásokat. 

A Londonban élő Courtney Greatrex is kiállt saját magáért, így lett egyik pillanatról a másikra az internet hősnője. A 22 éves lány a napokban reggel fél nyolckor biciklizett Londonban a Finsbuty Parknál, amikor maga mögül hallotta egy kisteherautó dudáját. Megfordult, hogy lássa, ki és miért dudált rá, amikor az autóban ülő három tetőfedő férfi trágárságokat kezdett el kiabálni rá.

A kinézetemre tettek megjegyzéseket, persze csak az autóból. Mondtam nekik, hogy ez zaklatás. Ők akkor is folytatták, amikor már látták rajtam, hogy dühös vagyok, és kérem, hogy hagyják abba. Csak nevettek rajtam

– idézte a Mirror az áldozatot, aki végül elővette a telefonját, és lefotózta a teherautót. A tahó ácsok persze próbálták eltakarni az arcukat, több-kevesebb sikerrel. A forgalom nagyon lassan haladt, így a lány egy ideig nem is tudott elmenni zaklatói közeléből, csapdában érezte magát. A férfiak olyanokat kiabáltak, hogy feláll nekik rá, és hogy ő egy rossz ribanc, amitől a lány nyilván sírva is fakadt.

Habár a férfiak Greatrex kérésére nem hagyták abba a zaklatást, valószínűleg munkáltatójuk kérésére kénytelen lesznek. Az incidens után a lány ugyanis posztolta a Facebookra a történteket, megjelölve a munkáltató céget, az Aqua Roofingot. Azóta a lány mérges barátai és rokonai is felvették a kapcsolatot a céggel, ahonnan a három közül az egyik férfit már kirúgták, a másik kettő ellen pedig éppen folyamatban van az ügy kivizsgálása.