A Sau Paulo-i, 37 éves Diogo Bolant úgy gondolta, hogy nemcsak a menyasszonya szívét kell örökre elnyerni, hanem annak 6 éves kislánya, Isadora szívét is. A férfi ezért saját esküvőjén letérdelt a gyerek elé, hogy feltegye neki a nagy kérdést az oltár előtt:

Beleegyezel, hogy a lányom legyél örökre?

Ahogy az az alábbi felvételen is látszik, a gyerek anyukája, Nicole szoknyájába markolva hallgatja mostohaapját és gondolkodás nélkül rávágja, hogy igen. Zokogni kezd, amikor a férfi kiveszi a gyűrűt egy kis dobozból, és a kislány ujjára húzza. Isadora újdonsült apukája vállára borulva sír, aki megpuszilja.

Isadora mindig nagyon szerette volna, hogy összeházasodjak az anyukájával, én pedig szerettem volna neki különlegessé tenni ezt az alkalmat, hogy érezze magát részesének a vendégek előtt

- idézte a férfit a Mirror, felesége pedig hozzátette, a kicsi nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy anyja menyasszony lesz.

Diogo nagyon szereti, őszintén szereti a lányomat, ez nagyon boldoggá tesz engem.

A friss házasok most a nászútjukon vannak a mexikói Cancúnban. Isadora pedig imádja a gyűrűjét és megfogadta, hogy soha nem fogja levenni.