Szaúd-Arábiában egy házasság kvázi két óráig tartott, a friss feleség ugyanis súlyos egyezséget szegett meg: képeket tett közzé a ceremóniáról a Snapchaten - írja a Daily Mail

A meg nem nevezett pár férfitagja még a házassági szerződésbe is belefoglaltatta, hogy a menyasszony nem használhat olyan közösségi alkalmazásokat, mint például a Snapchat, Twitter vagy Instagram, de a nő már a szertartás alatt elcsábult. 

Sajnos a húgom nem teljesítette az ígéretét, és Snapchaten osztott meg esküvői képeket a barátnőivel. Emiatt a vőlegény úgy döntött, hogy véget vet a házasságnak, és beadja a válókeresetet

- idézte a lap a szaúdi sajtóban megszólaló testvért. A két család között hatalmas vita alakult ki, a feleség rokonai azt állítják, hogy a megállapodás tisztességtelen volt, míg a férj rokonai szerint teljesen jogos és törvényes a válókereset. 

De nem ez volt a leggyorsabb válás Szaúd-Arábiában.

Év elején egy másik szaúdi férfi is villámsebességgel vált el a feleségétől, mert a nő inkább SMS-ezett szex helyett. Jeddah városában a fiatal pár épp visszavonult a szállodai szobájukba a ceremónia után, amikor a férj megpróbált közeledni asszonyához. Amaz viszont visszautasította, mert válaszolni szeretett volna a barátok gratuláló üzeneteire. A férfi kiakadt, ráadásul amikor rákérdezett, hogy a nőnek mi a fontosabb: az ő kapcsolatuk vagy a barátai, a feleség azt válaszolta, hogy a barátok. A férj elviharzott, és beadta a válókeresetet.