Sose gondoltam volna, hogy ilyen helyekre írnék, de gondoltam, az olvasókat érdekelné a történetem” – kicsit elgondolkodtunk, hogy az alábbi levél beküldője, Perenna mit gondolhat a Randiblogról, hogy „ilyen helyek”-ként ír le minket, de végülis ez nem lényeg, akármit is gondol rólunk, tényleg hihetetlenül érdekes a története. A sztori helyszíne nem Magyarország, hanem az USA, és nem véletlenül láttuk el ezt a posztot a 18+-os figyelmeztetéssel: a végkifejlet annyira meredek, tényleg a legdurvább krimiket idézi. Olvassa el Perenna történetét, aztán ha megjön a kedve a meséléshez, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Nemrégen Amerikába utaztam, egy hónapig voltam ott üzleti ügyben. Egy ottani munkatársamnál (eddig még nem ismertem) szálltam meg, nagyon jó volt. Egyetlen érdekes dolgot vettem észre. A zuhanyzó fölött volt egy kicsi fekete gömb. Nem tudtam, mi az, gondoltam, valami lámpa, vagy mit tudom én. Mindig amikor felkapcsoltam a villanyt, elkezdett pirosan világítani. Fura volt.

Egyik este, mikor mentem oda, elég sok munkám volt, így úgy gondoltam, ma nem zuhanyzok, inkább dolgozok. Úgy tizenegy óra tájt kopogtatást hallottam. A házigazdám tört be full részegen, és azt kérte, húzzam le a nadrágját. Természetesen én szépen megkértem, hogy távozzon, mert látom rajta, hogy iszákos. Ő csak tovább erősködött, míg addig jutottunk el, hogy lehúzta a bugyimat. Erőszakoskodott, én aztán kicsit belerúgtam, ő erre mosolygott egyet, megcsókolta a puncimat és kiment.

Másnap odamentem hozzá, hogy mi volt ez az egész tegnap, bocsánatot kért, mert félreértés történt. A barátnőjéhez akart bemenni, csak véletlenül hozzám tört be. Mindenesetre én megbocsájtottam neki, elhittem neki... Mondta, hogy biztos többet ilyen nem történik.

Pár nappal később, mondjuk úgy egy héttel, az utolsó hétben le akartam menni hozzá elköszönni. Bementem a szobájába, ahol rettenetes dolgokat láttam! Az összes szobában, ahol lány szállt meg, egy kamera figyelt meg mindenkit. Ez volt az a fekete gömb... Újságok, pornóújságok. Mindenfelé intim dolgok... Hihetetlen volt. Nem tudtam, hova ment a férfi, de a folyosóról egy nagy csörömpölést halottam.

Egy nővel, akarom mondani, egy úgy kb. 18 éves lánnyal már majdnem dugva, pucéran törtek be a szobába. Én befutottam a fürdőbe, nagyon megijedtem. Hallottam pár amerikai orális hangot kintről, és amikor kimentem, a férfi nemi szerve már tövig a nőben volt és a földön csinálták. Én kiszaladtam, gyorsan összepakoltam és elhúztam. Azóta Magyarországon vagyok.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!