A címben emlegetett és a fenti képen látható férfi bizonyos Tony Bennett, aki egy 90 éves énekes. Ismeri a Blue Velvet című számot? Na annak az első (bár nem leghíresebb) verzióját ő énekelte 1951-ben. Vagy onnan is ismerős lehet, hogy 2011-ben duettezett Amy Winehouse-zal, 2014-ben pedig Lady Gagával adott ki közös albumot Cheek to Cheek címmel. Hát az van most Tony Bennettel, hogy megjelentetett egy önéletrajzi könyvet Just Getting Started címmel, és a US Magazine azt írja, hogy a kötet az alábbi, elég bizarr sztorit tartalmazza Bennett feleségével kapcsolatban.

Az énekes 1926-ban született, 1952-ben nősült meg először, és első házassága csaknem 20 évig tartott. Aztán volt egy második házassága a '70-es és '80-as években, aztán pedig évtizedekig nőtlen volt, egészen 2007-ig, amikor sok-sok évi randizgatás után hozzáment bizonyos Susan Crow, aki most már Susan Benedetto néven ismert (a Bennett név csak művésznév, az énekes igazi vezetékneve Benedetto).

Szóval Tony Bennett pont 40 évvel idősebb mostani feleségénél, akinek az életkora 50 év, 1966-ban született. Az énekesnek 1966-ban javában tartott az első házassága, de azt írja a könyvében, hogy már ekkor találkozott harmadik feleségével, aki akkoriban még csak magzat volt.

Merthogy van egy fotó, amin Tony Bennett egy 1966-os, New York-i fellépés után Susan Crow szüleivel pózol, és az asszony akkor éppen terhes volt a kislánnyal, aki ugye később Bennett felesége lett. Máshogy fogalmazva: Bennett ekkor találkozott leendő anyósával, akinek a hasában már ott volt Bennett későbbi neje, akit azonban csak 40 évvel később vett el. Ezt írja az énekes a találkozásról, illetve az arról készült képről:

A sors fintora, hogy Marion akkor éppen terhes volt... Susannel! Mindannyian nevetünk ezen képen, most, hogy már tudjuk, hogy később hogy alakultak a dolgok.

Hát elég vicces, az biztos.

A jazzrajongó szülők gyereke, Susan Crow tizenévesen maga is jazzénekesnő lett, és amikor 19 volt, szüleihez hasonlóan ő is kérte egy koncert után, hogy hadd találkozhasson a backstage-ben Tony Bennettel. Ez össze is jött, és a későbbi házaspár ekkor találkozott először élőben. Vagy ha úgy vesszük, másodszor. Tony Bennett ekkor már majdnem 60 éves volt, így emlékszik vissza erre a találkozóra, ami valahogy 1985. körül lehetett:

Elküldték nekem a kérést, és eléggé csiklandozott, hogy egy ilyen fiatal lány így rajong a zenémért. Nemcsak hogy beleegyeztem egy találkozóba a backstage-ben, hanem megkértem, hogy legyen a partnerem az est hátralevő részére, és igazából így kezdődött minden... amit egy 1966-ban készült fotó már előre jelzett! Nem mondhatnám, hogy észre se vettük a korkülönbséget, amikor először találkoztunk. De azt mondhatom, hogy ennyi együtt töltött idő után most már nem igazán tűnik fel. Minden lehetséges módon összeillünk.

Bár Susan Crow/Benedetto csak 19 éves volt, amikor összeismerkedett Tony Bennettel, bő két évtized múltán házasodtak csak össze 2007-ben, amikor a menyasszony már 41 volt, a vőlegény pedig 81. Minden jel arra mutat, hogy azóta is boldog házasok.