Egy YAOG nevű Youtube-felhasználó már egy ideje sejtette, hogy feleségének van valakije, főleg azután, hogy gyanúját egy névtelen telefonáló is megerősítette, aki arra biztatta, hogy jobban figyeljen oda az asszonyra. A férfi viszont sokáig nem tudott bizonyítékot szerezni a hűtlenségre, hiába követte a nőt autójával, soha nem tudta rajtakapni. Úgyhogy egyik nap drónt vetett be, aminek köszönhetően lebukott a csalfa feleség, akivel egyébként már 18 éve vannak együtt – írta a Daily Mail

A videón a férfi narrációjával látható, ahogyan az asszony a helyi drogéria parkolójában köt ki, ahelyett, hogy a megszokott útvonalon dolgozni menne. Nemsokára pedig feltűnik egy autó, a nő beszáll, a férj pedig teljesen kikészül. 

Tizennyolc évnyi házasságot húzhatok le a kibaszott klotyón. (...) Azt hittem, ez egy jó házasság, de nyilvánvalóvá vált, hogy nem.

A feltöltött videót eddig több mint nyolcmilliószor nézték meg, a kommentelők között pedig megindultak a találgatások, hogy a sztori valódi-e egyáltalán. Mindenesetre sokan hátborzongatónak találják, hogy a nő tudta nélkül készülhetett el egy ilyen felvétel.