Már több mesébe illő, romantikus vagy épp különleges történetet olvashattunk a Daily Mail jóvoltából, és most meglepődve vettük észre, hogy az egyik friss sztori magyar vonatkozású.

A 32 éves Lévai Zsolt Cipruson él, egy hajózási társaságnál dolgozik HR menedzserként, és az interneten kezdett el csajozni. A Miss Travel nevű társkereső oldalra regisztrált, ahol leginkább kalandkedvelő nők közül lehet válogatni. Itt ismerte meg Sariah Limazát, aki azonnal igent mondott, amikor Lévai pár levélváltás után felajánlotta, hogy vesz a Mexikóban élő lánynak egy repülőjegyet, csak utazzon el hozzá, Ciprusra. Állítólag azonnal egymásba zúgtak.

#Paris *

Saríah Lizama * (@sariahlizama) által közzétett fénykép,

Semmi komolyra nem számítottam az elején, de most, bár giccsesen hangzik, nem is lehetnék boldogabb. Zsolt az első naptól kezdve úgy bánik velem, mint egy hercegnővel

- mesélte a Daily Mailnek Limaza, aki elismerte, nem először találkozott már férfival a speciális társkereső oldalon keresztül, az utazás ugyanis a szenvedélye. Ez alkalommal viszont úgy érezték mindketten, mintha már régóta ismernék egymást, úgyhogy Lévai egy hét múlva megkérte a lányt, hogy maradjon vele Cipruson. 

Tudtuk, hogy ez egy csodálatos szerelmi történet lehet. 

A pár azóta együtt él, és együtt járják a világot. Lávai már Magyarországra is elhozta szerelmét, aki az Instagramjára posztolt egy képet Budapestről. 

**

Saríah Lizama * (@sariahlizama) által közzétett fénykép,