A 20 éves Kieran Lister nem bírta feldolgozni, hogy két év után elhagyta a barátnője, ezért öngyilkos lett, ám még mielőtt véget vetett az életének, a Facebookon búcsúzott el mindenkitől - írja a Metro. Példáját semmi esetre se kövesse!

A fiatal srác december 12-én tette közzé az üzenetét, mondván, hogy nem tudja többé, hogy mit tegyen, hangsúlyozva, hogy ez nem a lány hibája. Bocsánatot kér mindenkitől, akiket cserben hagyott, mindemellett pedig kéri a Facebookot, hogy ne távolítsa el posztot,

hátha az üzenet felnyitja azok szemét, akik a boldogságot keresik. 

(...) Most, hogy szakítunk, úgy érzem, a szeretete nélkül nem tudok boldogulni. Ő volt és lesz is a mindenem. Azt hiszem, nem leszek képes túllépni ezen. Nem akarok addig várni, amíg túl leszek rajta, mert ő az egyetlen, aki valaha is igazán boldoggá tudott tenni. Ez nem Beth [a volt barátnője - a szerk.] hibája, egyszerűen csak nem illettünk már össze a végén. Tettem egy csomó rossz dolgot a kapcsolatunkban, amik talán ide vezettek. Az első naptól az utolsóig úgy kellett volna törődnöm vele, mint az elején, amikor a legboldogabbak voltunk

– írta Kieran Lister, aki a hosszú búcsúlevelében végrendelkezett is: exbarátnőjére hagyta a lakását és az autóját is, és arra kérte a lányt, adja el minden vagyonát, majd a pénzből költözzön el egy szebb helyre, valaki olyannal, aki törődik vele. A srác ezek után azt is elárulta, hogy az exének szánt karácsonyi ajándékát a padláson hagyta. (A teljes posztot ide kattintva elolvashatja.) 

A bejegyzésre eddig több mint 54 ezren reagáltak, 21 ezren osztották meg, a kommentek száma pedig 14 ezernél jár. Lister eltűnését családja 12-én jelentette be a rendőrségen, holttestét másnap találták meg. Az idegenkezűséget kizárták. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.