Mit lehet tenni, ha a legjobb haverunk vagy a legjobb barátnőnk párjába leszünk menthetetlenül szerelmesek? - erre a kérdésre keressük a választ mai posztunkban. Egy gyors felmérés eredményeképp kiderült, hogy nem is ritka, ha valaki ilyen helyzetbe kerül. Ebben az esetben is igaz lenne a mondás, hogy háborúban és szerelemben mindent szabad? Hatan már színt vallottak, és továbbra is várjuk történeteiket, véleményeiket! 

  1. Egyszer fordult elő ilyen, hogy nagyon tetszett a haverom nője, de a barátság elsődleges volt. Igyekeztem kerülni, nem mentem el olyan bulikba, ahol a lány is ott volt, így nem is vett észre az egészből semmit sem a haverom, sem ő. Aztán hónapokkal később jött egy másik csaj, akibe szép lassan belezúgtam, és megúsztam a szívtörést.
  2. Épp szingli voltam, egy szakítás után hónapokig nem tudtam magam túltenni magam a csalódáson, a barátnőm pedig a fejébe vette, hogy összehoz valakivel. Ő és a pasija magukkal vittek mindenhová, folyamatosan hármasban mentünk koncertre, moziba, mindenféle szórakozóhelyre, aminek a vége az lett, hogy beleszerettem a barátnőm vőlegényébe. Mint kiderült, számára sem voltam közömbös, és kezdetét vette egy majdnem egy évig tartó titkos viszony. Karácsony előtt nem bírtam tovább, kértem a pasit, hogy válasszon, de ő nem akart még lépni, azt mondta, a barátnőm öngyilkos lenne, stb. De én nem bírtam tovább, megírtam mindent a barátnőmnek. Óriási botrány lett belőle, és végül semmi sem úgy alakult, ahogyan én szerettem volna. Ők ketten együtt maradtak, és azóta is együtt vannak, velem viszont a barátnőm is és a pasi is megszakított minden kapcsolatot.
  3. A mostani párom a barátnőm párja volt hosszú ideig, és ugyan nem jártak már együtt, amikor összejöttünk, örök harag van azóta is.
  4. A haver csaja TABU - én is ezt mondogattam mindig, aztán beütött a krach! A csaj gyönyörű volt, hosszú combokkal, kék szemekkel, hosszú, fekete hajjal, minden, amit el tudsz képzelni. Amikor a haver bemutatta, már akkor tudtam, hogy ennek a barátságnak vége, mert nekem kell ez a nő. Nem érdekelt, hogy a legjobb haverom nője. Akkor persze úgy gondoltam, hogy majd leélem vele az életem, meg egyéb romantikus képzelgések. Persze nem így lett, dugtunk párszor, aztán kiderült, hogy egyáltalán nem illünk egymáshoz, a haverom viszont soha nem fogja nekem megbocsátani, hogy lenyúltam a nőjét.
  5. Csak a csók volt a maximum, ami létrejött egyszer a barátnőm barátjával. Egyszerűen nem fért bele több, azt is egyből megbántam. Részegek voltunk mindketten, bár tudom, ez nem mentség. Utána leküzdöttem ezt a vonzódást, sokkal többet jelent a barátnőm annál, mint hogy egy férfi miatt megbántsam.
  6. Mi szvingerezni jártunk a feleségemmel, ott ismerkedtünk össze egy párral, akikkel aztán nem csak a klubban jártunk össze, hanem jó barátok lettünk négyen. A pár női tagjával először csak szexuális kapcsolatom volt, de egy idő után egyre többet éreztünk, és elkezdtünk kettesben is találkozni. A legnehezebb az egészben az volt, amikor ezt be kellett vallani a másik két félnek. Volt harag, csalódottság, vagdalkozás, válóper, mosolyszünet, de minden jó, ha a vége jó: a volt feleségem is összejött a legjobb barátommal, nekik azóta van egy közös gyerekük is. Nem, már nem járunk össze duhajkodni.

Ön szeretett már bele a legjobb barátja/barátnője párjába? Mit tett?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!