Gyakran van szó arról, hogy a férfiak miért csalják meg a nőket, de arról viszonylag kevesebbet beszélünk, hogy a barátnők, feleségek miért lépnek félre. Pedig ők sem angyalok, ugyanúgy előfordul az esetükben is, hogy máshol keresik a kielégülést. Az okok persze különbözőek, és nincs egyértelmű magyarázat arra, miért hűtlenkednek a nők, de itt van néhány indok, amiket a Randiblog olvasói írtak: 

  • Egész egyszerűen nem szerettem eléggé ahhoz, hogy ne csaljam meg. A kapcsolatunk alatt (3 év) többször is előfordult, hogy félreléptem, el is könyveltem magamat ilyen típusnak. Pedig nem vagyok ilyen típus, csak hozzá nem voltam hűséges, mert nem voltak olyanok az érzelmeim iránta. Szakításunk után egy másik férfihoz hűséges maradtam, abból házasság is lett, és azóta sem jut eszembe más karjába rohanni.” 
  • Unatkoztam, elhanyagolva éreztem magam. A férjem külföldön dolgozott, a nyakamba szakadt a két gyerek nevelése, annyira kikészültem ebben lelkileg, hogy az első férfival lefeküdtem, akinek volt hozzám egy kedves szava. Aztán, amikor kiköltöztünk a férjemhez és ismét egy család lettünk, már nem vágytam másra, csak rá. Nagyon megbántam, amit tettem, majdnem ráment a házasságunk.”
  • Az én félrelépésem alapja a bosszúvágy volt. Ő is megcsalt engem, úgy éreztem, törlesztenem kell. Egyébként egy szállal sem lett jobb ettől a kapcsolatunk, úgyhogy 2-3 hónapos szenvedés után hagytuk is az egészet és szakítottunk.”
  • Mostanában nem csalom meg a páromat, de régebben nem voltam a hűség megtestesítője (mármint más férfiakkal szemben). Mentségemre váljon, hogy nagyon fiatal voltam egy komoly kapcsolathoz - igen, ez lehetett a probléma, hogy túl fiatal voltam.
  • A mostani pasimat egyszer csaltam meg, egy lerészegedés alkalmával. Nem tudtam, mit csinálok, olyan szinten piás voltam, valójában nem is nagyon emlékszem a történtekre. Ha józan lettem volna, ez biztosan nem történik meg, de ha iszom, akkor teljesen kifordulok magamból. De nem hinném, hogy az lenne a valódi énem, mert egyébként soha nem csalnám meg, nem is csaltam meg azóta, és nem is fogom, ha rajtam múlik.”
  • Jelenleg is ilyen helyzetben vagyok, sajnos. Már több mint egy éve csalom a barátomat, akit egyébként nagyon szeretek, a legjobb ember a világon, de szexuálisan nem tud kielégíteni. Ez eleinte nem volt zavaró, mert úgy gondoltam, összerázódunk, de sajnos a probléma nem oldódott meg még hónapok, évek elteltével sem. Egyszer megemlítettem neki, mi lenne, ha egy harmadik személyt vonnánk be az ágyba, de teljes mértékben elzárkózott ettől az ötlettől. Így hosszú vívódás után úgy döntöttem, egy szerető fogja megoldani a problémámat. A szívem a pasimé, a testem a szeretőmé azóta is.” 

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!