A Jezebelen találtuk ezt a sztorit, ha jöhet még így karácsony után egy kis szívfacsarás, olvasson tovább bátran.

Az amerikai Saya Tomioka 2015 nyarán szerelmével, Griffin Maddennel New Yorkban töltött egy romantikus estét. Megnézték a The Book of Mormon című musicalt a Broadwayen, aztán a Time Square-en csókolóztak. Saját képeket is csináltak, mint például az alábbi, de a csókot egy éppen arra járó fotós örökítette meg. Megmutatta nekik a képet, de aztán továbbment, a pár pedig nem kérte el az elérhetőségét.

Maybe some facebook miracle could happen....please share This morning I remembered the first time I went to Times...

Posted by Saya Tomioka on Sunday, 4 December 2016

Egy hete egy éjszakát a pár külön töltött. A lány Las Vegasban táncolta végig az éjszakát, amikor egyszer csak arról értesült, hogy tűz ütött ki Oaklandben, egy Ghost Ship nevű szórakozóhelyen. Madden is itt töltötte az estét, és Tomioka legnagyobb félelmei hajnalra beigazolódtak: szerelme a tűzeset 36 halálos áldozata közül az egyik.

A Facebookon Tomioka megpróbálja leírni, hogy hogyan teltek az ezt követő napok és órák, de valószínűleg csak az tudja átérezni, hogy min ment keresztül ez a lány, aki már maga is tapasztalt hasonló fájdalmat. Többek között azt is posztolta Tomioka, hogy milyen jó lenne, ha meglenne neki az a kép, amin szerelme és ő a Time Square-en csókolóznak.

Nagyon kéne most nekem egy kis fény. Hogy valami emlékeztessen a legfényesebb ragyogásra – a szeretetre.

– írta barátja halálát gyászolva Tomioka abban a posztban, amiben a Time Square-en készült képet kereste, reménykedve, hogy a felhívás valahogy eljut majd a fotóshoz. Igaza volt, hogy reménykedett, mert a kérése hamarosan eljutott a fiatalemberhez, aki a képet lőtte, és ő rögtön meg is osztotta a felvételt. Íme:

My dearest Griffin, The moment that I learned that you were trapped in a warehouse fire I was out dancing in Vegas. I...

Posted by Saya Tomioka on Thursday, 8 December 2016