Ebben a posztban Diana Bernadotte af Wisborg grófnő lakodalmán készült fotókat mutatjuk: egy igazi délnémet luxusesküvő volt ez. A legfontosabb adatokról a Bunte cikkéből tájékozódtunk, olyanokat írnak, hogy:

  • A grófnő rokonsági kapcsolatban áll a svéd királyi családdal.
  • A grófnő 34 éves, vőlegénye, a szakácsként dolgozó Stefan Dedek pedig 27. Bowlingozás közben ismerkedtek meg.
  • A grófnő foglalkozása: divatszakértő. Hááááát...
  • A lakodalom dátumául 2017. január péntek 13-at választották, a polgári esküvő már tavaly augusztusban megvolt.

A helyszín a család saját kastélya volt a Mainau nevű szigeten a Boden-tóban, amely sziget mellesleg egykor az Esterházy család tulajdonában állt (ezt meg a Wikipédia írja).

Az pedig a képekről egyértelmű, hogy a menyasszony bizonyára szeretett volna valami nagyon különlegeset és meghökkentőt: a péntek 13-as dátumhoz passzol nyilván, hogy fekete kabátba öltözött és a blúza is fekete volt, holott ezt a színt a menyasszonyok kerülni szokták. Még a csokorban is előfordult a temetésre illő szín.

A lakodalom persze fényűző volt, még ha nem is voltak akkora túlzások, mint mondjuk amikre az orosz milliárdosok kidobják egy kisebb afrikai ország egy éves GDP-jét. A leglátványosabb a nászhummer volt, és nincs abban semmi meglepő, hogy pont egy Hummert választott a grófnő és/vagy újdonsült férje, hiszen ennek a márkának a neve már régóta összefonódott olyan fogalmakkal, mint kifinomultság, elegancia, ízlés, mások tisztelete, intelligencia, becsületesség.

Ha önt zavarta, ahogy a fenti pár bekezdés ironizál meg élcelődik szegény grófnő kontójára, ne hagyja annyiban a dolgot! Attól még, hogy a poszt szerzője úgy érzi, hogy a szomorúság és nevetségesség furcsa keveréke süt ezekről a képekről, simán lehet, hogy az ön véleménye meg pont az ellenkező. A fent linkelt Bunte-cikk szerzője is csak jókat tudott mondani az eseményről, és simán lehet, hogy ön szintén úgy gondolja, hogy ha nekik ez volt az álmuk és megengedhetik maguknak, akkor miért ne?! Szóval ne hagyja magát befolyásolni, nézze meg a képeket, aztán szavazzon!

Ön szerint?