Természetesen az lenne az ideális, ha a jövendőbeli házasok mindent tudnának egymásról még az esküvő előtt, de ez sokszor nem így van. Az Elite Daily kapásból hat olyan menyasszonyt is talált, akik kisebb-nagyobb titkokat őriznek vőlegényük előtt. Van, akit a kimaxolt hitelkártya aggaszt, van, akinek a leendő anyósával van gondja, és olyan is, aki egyáltalán nem biztos magában. 

Nem hiszem, hogy ő az igazi

„Mindenki azt mondja, hogy az „igazihoz” kell férjhez menned, de őszintén szólva, amikor betöltöttem a harmincat, én már nem hittem ebben. Ezt követően csak egy olyat kerestem, akit el tudok viselni annyira, hogy összeházasodjunk és gyereket vállaljak vele. 33 évesen találtam egy fickót, aki elég jó. Talán nem ő lesz a nagy szerelem, de ő is megteszi, én már csak azt akarom, hogy valaki elvegyen. Tehát össze fogunk házasodni, és nem tudja, hogy nekem nem ő a szőke hercegem.

Carrie, 35

Nem tudom, hogy szeretnék-e gyerekeket

Oké, ez a nagy titok, amit a vőlegényem nem tud, nem hiszem, hogy valaha is akarok gyereket. Már beszélgettünk a családalapításról, még a baba nevét is kiválasztottunk, de a szíven mélyén nem érzem, hogy valaha is akarnék gyereket. Azt tervezem, hogy ezt akkor mondom el neki, amikor már házasok vagyunk, mert nem akarom elveszíteni őt.

Raquel, 28  

Kimaxoltam a hitelkártyát

A vőlegényem rám bízta, hogy megtervezzem és kifizessem az esküvőnket (persze, a szüleim segítenek), de emiatt most nem tudja, mennyi ennek az összköltsége. Nem érdekli a dolog, annyival járul hozzá az egészhez, hogy megjelenik az esküvő napján. Részemről rendben van, ez mindent megkönnyít. De mivel rám hárította a tervezést, én kimaxoltam a közös hitelkártyánkat. A szüleim abbahagyták a finanszírozást, miután teljesen lefogyasztottam az ő számlájukat is, és ezentúl magamnak kell mindent fizetni.

Mesébe illő esküvőt szeretnék, amit sem én, sem a szüleim nem engedhetünk meg magunknak. A vőlegényem akkor tudja meg, mit tettem, amikor már nem tudja kifizetni a számlákat, de most csak az a célom, hogy ne nézze meg a havi elszámolásokat. Rejtegetem.

Morgan, 26  

Hűtlen voltam

Megcsaltam az egyik exemet, és a vőlegényemnek fogalma sincs róla. A vőlegényemet még soha nem csaltam meg, és nem is érzek késztetést semmi ilyesmire. Egyszerűen arról van szó, hogy nem beszéltem neki erről, mert nem akarom, hogy azt higgye, aki egyszer hűtlen, az máskor is az lesz. Ez nem így működik.

 Ashley, 28  

Meghívtam az egyik exemet az esküvőre

Van egy nagyon jó barátom – egy srác, akivel együtt dolgoztam –, de a vőlegényem azt hiszi, a srác és én mindig csak barátok voltunk, de valójában három hónapig együtt jártunk. Nem volt komoly, csak egyszerűen megtörtént. Jó barátok maradtunk, és jön az esküvőre. A vőlegényem nem tudja, hogy egyszer volt valami köztünk, és remélem ez így is marad.

Krista, 31  

Nem szeretem a szüleit

Nem szeretem a leendő anyósomat és apósomat. Nem mondtam el még a jövendőbelimnek, és nem is akarom, hogy megtudja. Amikor velük vagyok, csak mosolygok, boldognak tettetem magam és úszom az árral. Pedig az igazság az, hogy elképesztően idegesítenek.

 Deb, 29  

Önnek is van titka? írja meg nekünk névtelenül!

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk emailben! A Randiblog emailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!