Kisebb vita tört ki a Redditen, amikor az egyik felhasználó feltette a kérdést, hogy a többiek szerint mik azok a valótlan sztereotípiák, amiket a legtöbbször hisznek a nőkről a férfiak.

Kiderült, hogy a legelterjedtebb feltételezés az, hogy a nők mindent csak azért tesznek, hogy szexuálisan beindítsák a férfiakat. 

Na de lássuk milyen, a valóságtól teljesen eltérő vélemények vannak még a nőkről a pasik fejében: 

  • Egy srác egyszer megkérdezte tőlem, azért kentem-e be ajakápolóval a számat, mert meg akarom csókolni őt. Nem... Csak cserepesek voltak az ajkaim.    
  • Egy fickó egyszer megkérdezte tőlem, a szemüvegem valódi volt-e vagy csak azért volt rajtam, hogy aranyosnak/okosnak tűnjek. Nem, csak eléggé vak vagyok, ember!
Rengeteg panasz érkezett arra vonatkozóan, hogy a férfiak meggyőződése, hogy a nők manipulatívak, csak a pénz érdekli őket, és nem kívánják vagy élvezik úgy a szexet, mint ők.

 

  • Sok férfi nem érti a nők szexualitás motivációját. Egyszerűen nem fogják fel, hogy egy nő el tudja dönteni, akar-e szexet.
  • És hogy a nők felhagynak a szexszel, amint férjhez mennek. Persze, a randizás alatt csak tettetjük, hogy akarjuk a szexet, mert csak így lehet behálózni a férfit, hogy ajándékozzon nekünk egy fényes gyűrűt.
Sokan írták, hogy számtalan férfi azt hiszi, hogy a nők gyűlölik egymást. 
  • A barátnőink nem igazi barátok, mert titokban mind versenyeznek velünk. De a fiú haverjaink sem igaz barátok, mert ők meg titokban meg akarnak dugni minket.
  • A szemét férfiak szemében a nők teljesen képtelenek barátokat szerezni.
  • Azt hiszem, csak néhány nővel találkoztam eddig, akit nem kedveltem. És az is azért volt, mert szörnyű emberek voltak, és nem azért, mert nők vagyunk.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog emailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!