Amiről az ausztrál Taylor Anderton és Michael Cox még csak álmodoznak, azt az Egyesült Királyságban élő Polly és Joe megvalósította: a Down-szindrómás pár csodálatos esküvőt hozott össze tavaly májusban, amiről nemrégiben a Daily Mail számolt be. 

A szerelmesek nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek össze, mindketten egyetemi hallgatók voltak Sussexben. Azt mondják, azonnal vonzódni kezdtek egymáshoz, kapcsolatukat pedig 200 vendég előtt tették végül hivatalossá egy fesztiválhangulatú esküvőn. Voltak éneklő pincérek, vadvirágok és unikornistrón is. 

Csodálatos lenne, ha a történetünk segíthetne azoknak, akik szintén valamilyen fogyatékossággal vagy egyenlőtlenséggel küzdenek. A legnagyobb dolog szeretni és szeretve lenni

- mondta a magazinnak a menyasszony, aki az eseményről készült videót is megmutatta. 

A kedvenc részünk az volt a napban, amikor kimondtuk az igent, és felhúztuk egymás ujjára a gyűrűt. És azt is imádtam, hogy ennyire sokan eljöttek velünk ünnepelni.

Mivel a pár szeret énekelni és táncolni, mielőtt elmondták a fogadalmukat, elénekelték az Abba egyik slágerét, az I do, I do, I do című számot. Ezután a gyűrűk átadása előtt táncoltak a Come What May című dalra, amit a Moulin Rouge-ban énekelt Nicole Kidman és Ewan McGregor. 

Azt tanácsolom más pároknak, főleg a különleges gondoskodásra rászoruló fiatal felnőtteknek, hogy éljenek nyugodtan az álmuknak, és ne felejtsék el, hogy bármi lehetséges!