tk3s swns alison sharples 004

Börtönben dolgozott, kicsempészte fogva tartott szerelme spermáját

2017.02.02. 17:01

Van valami regényes, azaz romantikus abban, ha a börtönben dolgozó fogva tartó és a fogva tartott rab között szerelem szövődik. De amilyen jól hangzik ez leírva, olyan borzasztóan rossz ötletnek bizonyul a gyakorlatban a Manchester Evening News bírósági tudósítása szerint. Plusz a törvénybe is ütközik.

A képeken látható Alison Sharples 47 éves, és Manchester környékén dolgozott egy börtönben a gazdasági személyzet részeként. Felnőtt gyereke, sőt unokája is van, munkája során azonban valahogy összeismerkedett egy rabbal, bizonyos Marvin Berkeley-vel, aki nála 15 évvel fiatalabb. Összeismerkedett vele, beleszeretett, és itt kezdődött a titkos viszony, ami végül 2014. október 23-án lepleződött le, az illetékes bíróság azonban csak most mondta ki az ügyben az ítéletet.

Nem lehet tudni, hogy a még 2007-ben emberrablásért és lövöldözésért lecsukott férfi igazából mit érzett a nő iránt, az bizonyos mindenesetre, hogy volt egy szexi barátnője, aki folyton bejárt hozzá beszélőre. Alison Sharplest állítólag nagyon félténnyé tette, amikor kisminkelt, tűsarkús riválisa megjelent az intézményben, és a bíróságon az is kiderült, hogy a 47 éves nagymama arról beszélt, hogy szeretne egy

csokibabát

Berkeley-től.

Alison Sharples, amint jön ki a bíróságról
Alison Sharples, amint jön ki a bíróságról
Fotó: Thomas Temple / SWNS.com / Northfoto

És ez a vágya nem is maradt pusztán vágy, Sharples a tettek mezejére lépett, megtalálták nála ugyanis Berkeley spermáját. Mint kiderült, a férfi adta ki az ejakulátumát a nőnek, aki azt aztán egy injekcióstűbe tette, hogy így termékenyítse meg magát. DNS-vizsgálat is bizonyította, hogy a Sharples otthonában talált sperma valóban a hét éve fogva tartott Berkeley-é. Illetve lehetett volna annak ikertestvéréé is, minthogy van pont egy ikertestvére, azonban ez a testvér is le volt akkor csukva, viszont egy másik intézményben töltötte büntetését, tehát őt ki lehetett zárni.

Ezen kívül egy levelet találtak még Sharplesnél, amit Berkeley írt neki a börtönből, és a bizonyítékok alapján a bíróság kilenc hónap börtönre ítélte a nőt, aki az afférig börtönben dolgozott, de azóta már idősek gondozásából próbál megélni, a kapcsolat napvilágra kerülésekor ugyanis természetesen azonnal elbocsátották a börtönből.

Valószínűleg a börtönben dolgozó nők és a férfi rabok közötti szerelmi viszony nem olyan gyakori, mint ahogy ez alapján tűnik, de pont Nagy-Britanniában nemrég volt egy másik hasonló eset.