Hová fajultunk?” – elég erős felütés ez egy olvasói levélhez, de a beküldője, Agmánd rögtön folytatja is. „Számos cikket olvastam már nálatok, ahol mindkét fél leírta, hogy miben hibás a másik, miért nem találnak egymásra az emberek manapság, és akik együtt is vannak, miért dobják el olyan könnyen a másikat.

Agmánd levelét egy kicsit régen minden jobb volt-hangulat lengi át, de ez még nem jelenti azt, hogy ne fogalmazna meg pár olyan dolgot, ami minimum megfontolásra méltó. Hogy aztán a tendenciák tényleg mind romlanak-e, azt döntse el ön, sőt, ha van kedve, kérjük, írja is meg nekünk az ön saját véleményét és tapasztalatait! Üzenetét a Randiblog e-mailcímére várjuk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Sajnos egy képmutató világban élünk, ahol mindenki egyre frusztráltabbá válik a magamutogatás és álmodozás tengerében. Magam sem tudom, meddig bírom még képviselni a régi értékeket és kitartani az elveim mellett. Ne higgyétek, hogy ezek olyan nagy szavak. Mára odáig jutottam, hogy csupán 2 dolog, ami igazán fontos: az igényesség és a korrektség.

Számomra az igényesség magában foglalja a szép külsőt, jó öltözködést, megfelelő egészségügyi állapotot. Egy nő figyeljen oda, hogy jelenik meg. Kiábrándító tud lenni egy kopott köröm, lenőtt haj, koszos cipő. A kulcs a részletekben rejlik, tehettek mindenhová szilikont, azzal csak a szexuális vonalon tudtok erősíteni. Ha odakerültök, hogy elcsábítsátok a pasit az első éjszaka, kérlek, ne szakadt bugyiban jelenjetek már meg. Mindenkinek megvan a maga stílusa, lényeg, hogy látszódjon, hogy jól érzed magad!

Ami totálisan meglep, hogy már mindenki odaadja magát 1-2. alkalmon óvszer nélkül, a legperverzebb szexuális vágyait kiélve. Anyukák, friss feleségek, párkapcsolatban lévők csalják egymást, aztán mennek haza összefeküdni, miközben még az előző illata van magukon. Csak reménykedni merek, hogy ez majd velem nem történik meg.

A korrektség. Nincs azzal semmi baj, ha valaki csak szexpartnert keres. A legtöbb fiatal srác azért is vonzódik az idősebb nemhez, mert pontosan tudják, hogy mik a játékszabályok. Sőt ezért nő napról napra a hivatásos lányok száma. Minek fektessen az ember energiát olyan dolgokba, amikben nem leli örömét? Számtalanszor próbáltam normálisan ismerkedni, időt hagyva annak, hogy kiismerjük egymást. Hihetetlen, hogy 2 hétig nem bírnak az emberek a másikra figyelni.

Magam részéről a személyes találkozások híve vagyok. Ezek a randik általában mindig jól sülnek el, van hogy csókkal válunk el egy következő találkozás reményében. Ha nem volt meg a bizsergés, akkor pedig elválnak útjaink. Ezek után visszacsöppen mindenki a kis világába, megy a többi messengerpartnerrel a flörtölés, mivel általában fura, hogy valaki normális, vannak céljai és még vonzódtok is hozzá. Ezzel sincs baj, hisz tudom, egy-egy szép lányra napi több 10 üzenet is érkezik, van tehát kiből válogatni.

De legalább annyi legyen már bennetek, hogy megírjátok, hogy bocsánat, máshogy alakult. Vagy előre leszervezett programot nem úgy mondtok le, hogy „ismerős törlése”. Ezzel csak az a baj, hogy egy idő után mi pasik nem fogunk küzdeni egy lányért sem. Kitartunk inkább 3-4 szexpartnert és mindig azt hívjuk, akihez épp kedvünk van. De ez nem vezet sehova, nekünk sem ez a célunk veletek. Ha egy picit több tartás lenne bennetek és korrektség, lehet, hogy többre értékelnénk mi is női nemet.

Elhiszem, hogy jó beleülni a tutiba. Jóképű pasi, éttermek, luxusautó, budai villa. Viszont mit adtok cserébe? Közepes minőségű szex, sok hiszti, gyerek, akit fel se tudtok nevelni. Innen jön majd az igazi karrier. Gyerekkel, szakma és tehetség nélkül találjatok majd igazi társat!

Remélem, sikerült 1-2 hölgynek átgondolni a fentieket. Férfitársaimnak azt kívánom, hogy tartsanak ki a végsőkig. Használjatok ki minden lehetőséget, de figyeljetek oda az igazán értékes nőkre, hisz egyre kevesebben vannak!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!