Fánk. Alvás. Jóbarátok. Néhány olyan dolog, amit szinte mindenki lájkol Facebookon, ez pedig az embereknek egy akkora halmaza, amiből szinte lehetetlen kiválasztani a jövendőbeli párunkat. Ugye mennyivel egyszerűbb lenne, ha inkább az alapján sorolna minket össze a gép a potenciális házastárs jelöltekkel, amiket utálunk?

Nyilván sokkal izgalmasabb fröcsögni például azon, hogy a koriander mennyire egy undorító fűszer, és vajon miét, MIÉRT, MIÉRT pakolják bele mindenbe manapság?! Természetes, hogy egy ilyen beszélgetés erősebb köteléket alakít ki két ember között, mint annak a felidézése, hogy milyen vicces volt, mikor a Jóbarátok Monicája levágta Chandler lábujját.

Ez a gondolatmenet nemcsak a mi fejünkben játszódott le, hanem a Hater (Gyűlölködő) nevű app fejlesztőiben is, akik kifejezetten arra biztatják a felhasználóiak, hogy engedjék szabadon a negatív energiákat és jelöljenek be mindent, amit utálnak. A csámcsogástól kezdve Donald Trumpig. Majd ezek alapján sorsolja össze a lelki társakat.

Az alkalmazást Amerikában már tavaly december óta tesztelik, és bár elsőre a készítők inkább viccnek szánták, elég nagy sikere lett. Már statisztikák is vannak, például a top3 leggyűlöltebb dolog a felhasználók között, az amerikai elnökválasztás, a lassan sétálók, és az a jelenség, mikor valakinek a haja eltömíti a lefolyót. Úgyhogy, mit is mondhatnánk?

Találja meg azt, aki ugyanazt utálja mint Ön!

AWWWWWW <3!>