horoszkóp
shutterstock 301507700

10 dolog, amit nők eltitkolnak párjuk elől

2017.03.26. 11:09

Még egy alapvetően őszinte kapcsolatban is előfordul, hogy bizonyos dolgokat eltitkolunk a másik elől, legyen az egy komolyabb téma, vagy csak egy kis apróság. A férfiak után most a női olvasóinkat kérdeztük arról, ők mit hallgatnak el, mi az, amit nagyon nem szeretnének, hogy kiderüljön. Tízen válaszoltak a kérdésünkre, az ő válaszaikat olvashatják az alábbiakban. 

  • Nem tudja, hogy eddig mindegyik pasimat megcsaltam, mert ebből talán azt a következtetést vonta volna le, hogy őt is meg fogom. 
  • Egyszer voltam együtt három pasival egyszerre, egyedüli nőként. A mostani barátom nem tud erről, de úgy gondolom, ez egy olyan dolog, amiről jobb is, ha soha nem szerez tudomást. Már én sem vagyok büszke rá, és ez már úgyis a múlt.
  • Nincs vele orgazmusom. Nekem ez nem számít, mert nagyon szeretem, és mindezek ellenére vele szeretném leélni az életem, de őt tutira frusztrálná, teljesen feleslegesen.
  • Egyszer már megcsaltam a férjem, és neki fogalma sincs erről. Szerintem megerősítette a kapcsolatunkat, de a férjem biztosan másképp gondolná, ha ez kitudódna. Elválna, ebben biztos vagyok. 
  • Nem akarok a felesége lenni, pedig ő tervezi velem a jövőt. Én viszont azt tervezem, hogy pár év múlva külföldre költözök, ahová biztosan nem tart velem, mert itthon már szépen felépítette az életét, van egy farmja, lovardája, kötelezettségei. Nem tudom magam elképzelni egy tanyán, életem végéig. 
  • Utálom a pasim kutyáját. Hatalmas, ronda, büdös dög, és a lakásban tartja. A pasimat ezzel szemben imádom, és mivel számára az a kutya nagyon fontos, így úgy teszek, mintha én is kedvelném. De a randikat általában nálam ejtjük meg, és elképzelésem sincs, hogy ha esetleg összeköltözésre kerül sor, akkor hogyan fogom neki beadagolni, hogy miért nem szeretném. 
  • A pasim személyi edző, és eldöntötte, hogy bombázót farag belőlem. Vagyis korábban én is eldöntöttem, és bírtam is egy ideig a diétát, de már jó ideje bűnözök. Reggelente három mázas fánkot is betolok munkába menet, és az ebédem is inkább túrós csusza. Aztán hazaérek és a pasim előtt kecske módjára eszem a salátákat. Képtelen vagyok bevallani neki, hogy kudarcot vallottam. 
  • Félcigány vagyok, és ezt még nem mondtam el a barátomnak. Volt már, aki emiatt elhagyott, mert a családja nem nézte jó szemmel, hogy roma lánnyal van együtt.  
  • Nem akarok gyereket, és nem csak most nem akarok, hanem egyáltalán, soha. A párom családcentrikus, imádja a kicsiket, már célozgatott is arra, hogy lassan jó lenne egy baba. Ilyenkor másra terelem a témát, de nem tudom, meddig úszom meg a dolgot, és mi lesz, ha kiderül, hogy sose fogok szülni neki gyereket. 

  És ön mit titkol a párja elől?

  Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!