Halálos beteg kisfiuk mellett házasodtak össze

2017.04.04. 17:37

Az észak-karolinai Conner Armstrong sajnos nem ünnepelhette meg az első születésnapját sem. A kisfiú egy ritka genetikai rendellenességgel, a rendszerint halálos kimenetelű Edwards-szindrómával (18-as triszómia) született, ráadásul a szívén is volt három lyuk.

A gyerek betegsége (ami minden 2500. terhességet érint az Egyesült Államokban) és rövid élete viszont nem tartotta vissza a szülőket attól, hogy ez az időszak a legboldogabb legyen számukra. Patricia és Christopher Armstrong úgy határoztak, hogy abban a hospice házban fogják az esküvőjüket megtartani, ahol a kisfiukat gondozzák - írta a Mirror

Akkor szerettünk volna összeházasodni, miután Connert hazaengedik a kórházból, de mivel onnan már nem mehettünk együtt haza, úgy döntöttünk, ez az egyetlen módja annak, hogy ott esküszünk, ahol a gyerek is velünk tud lenni

–  mesélte a magazinnak az anya, aki szerint az esküvő tökéletes volt. A szertartáson részt vett két idősebb gyerekük is, a 6 éves Graci és az 5 éves Aubree is. Conner, aki csupán egy hetes volt, három nappal később meghalt. 

Harcoltunk Connerért, és cserébe ő is harcolt értünk – mi pedig vele voltunk a harcban. Connert valóban az ég küldte, és nem bántam, hogy esélyt adtunk neki az életre.