Nemrégiben arról jelent meg egy poszt itt a Randiblogban, hogy mi minden van, amit a nők nem szeretnek a partnerükben. Nyilván azért vagyunk együtt valakivel, mert szeretjük, de azért tipikus esetben van egy-két olyan vonása is az illetőnek, amit ki nem állhatunk benne. Éppen erről szól a szeretet: hogy a hibáival együtt szeretjük az illetőt.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Mindenkinek köszönjük, aki választ írt erre a posztra (jöhetnek ám még ezután is a reakciók a Randiblog e-mailcímére!), de most az eddigi két kedvencünket emeljük ki alább, Imola és Imelda álnevű olvasóinktól. Imola külföldre költözött a férjével, ahova a múltkor a férfi családja is kiutazott Magyarországról, Imelda pedig egy fotót is mellékelt a válaszához. Nézzük, melyikük mit válaszolt arra a kérdésre, hogy

Ön mit utál a párjában?

Imola

Hogy nem áll ki értem.

Külföldön élünk, ahol híresek a magyar „lányok” – bizonyos foglalkozással. Meglátogattak bennünket az apjáék, és egyik nap egy közeli étteremben ebédeltünk, ahol az egyik felszolgáló magyar volt. Az apja elkezdett poénkodni rajta, hogy mit kereshet itt egy magyar család – biztosan én itt „dolgozom”, és meglátogatott a családom.

És mivel rajtam kívül (de én köpni-nyelni nem tudtam döbbenetemben) senki nem értette – vagy nem nevettek – ezért elmondta ezt a nagyszerű viccet még kétszer. Én csak azért nem álltam fel kikérni magamnak, mert a 12 éves sógorom és az én két kisgyerekem előtt nem akartam – hiba volt, amit azóta is bánok.

Állítólag az apja tőle bocsánatot kért – tőlem soha.”

Imelda

Hiába ÖMLIK ki a kukából a szemét, de azért betömi, amit akar, akkor is, ha amiatt más kiesik. Kivinni azt nem, ó nem. Akkor inkább leteszi mellé.

Ugyanez a történet alsógatya/használt zokni/koszos ing vs szennyeskosár. Fél méterre van az ágytól, de azért a földön biztosabb helye van.

Ha netán felmos vagy felporszívózik MAGÁTÓL, keresi, hogy hol fogják fellőni a tűzijátékot, viszont a porszívó vagy felmosó addig nem tűnik el, amíg el nem rakod.

Én szerencsés vagyok, ezeket az apróságokat leszámítva a legkevésbé sincs és nem is volt soha okom panaszra, megfogtam az Isten lábát a párommal, de ezektől kihullik a hajam.

Ja, meg az állandó jellegű fingástól.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!