Feledhetetlen esküvőt akart a Kaliforniában élő James Sissom és Ashley Schmieder, ezért azt találták ki, hogy a Mount Everesten mondják ki egymásnak a boldogító igent – természetesen miután megmászták azt –, írta a Daily Mail.   

A kalandvágyó fiatalok több mint egy évig tervezték az utat, szembeszálltak dermesztő hideggel, nehéz tereppel, és a hegyi betegség sem szegte kedvüket, hogy végül 5181 méter magasan házasodjanak össze. A három hétig tartó utat és az esküvőt egy fotográfus, Charleton Churchill dokumentálta, aki elejétől végig kísérte a párt a túrájuk során.  

Meg akartam örökíteni, ahogy egy pár összeházasodik, és az utat, amin keresztülmennek ehhez: a fájdalmukat, a boldogságukat, a fáradtságot, a küzdelmüket és a romantikus kapcsolatot. Mindemellett szerettem volna megmutatni az apró, törékeny emberi szerelmet is a félelmetesen fenséges hegyvonulatok között

– magyarázta a fotós, akinek köszönhetően dokumentálva lett, ahogyan a 32 éves Schmieder ugyan alkalomhoz illő menyasszonyi ruhában, de egy túrabakancsban megy férjhez. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megmászták a Mount Everestet, hogy ott esküdhessenek

Ez a kaliforniai pár egy évig készült a túrára, végül 5181 méter magasan mondták ki az igent. Kirittyentve, de bakancsban.

277 · May 25, 2017 06:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments