Egy zárt csoportban találtuk meg a Facebookon Sarah angol nyelven íródott posztját arról, hogy keres egy magyar srácot, akivel a múlt éjjel futott össze a Kálvin téren. Így írta le a történteket, kérjük olvassa el, hátha magára ismer!

Keresek egy srácot, aki múlt éjjel 2:30-kor a Kálvin téri metróállomásnál kisegített abból a szorult helyzetből, hogy a bő szárú nadrágom beleakadt a bicikliláncba és nem tudtam kiszabadulni. Ő nem sajnálta rám az időt, amit NAGYON értékeltem!

Jóképű volt és magyarnak tűnt a kiejtése alapján, hátha megtalálom! Ő is biciklivel volt, és másfelé mentünk tovább, én „üldöztem” egy ideig, hogy hátha utolérem és beülünk valahova egy kávéra vagy valami, de nem értem utol.

HÁTHA szerencsém lesz és olvassa ezt, vagy elmesélte a sztorit valakinek, aki innen ráismer. Köszönöm a segítséget!

Amikor megkerestük Sarah-t, hogy megoszthatjuk-e a történetét a Velveten, igent mondott, hozzátéve, hogy külföldi hallgató az egyik budapesti egyetemen, viszont az igazi neve nem Sarah. A srácról még annyit tett hozzá a fenti leíráshoz, hogy barna hajú és szakállas, és az Istanbul nevű gyrosozó előtt állt, amikor a lány odament hozzá, hogy beakadt a nadrágszára a bicikliláncba. Az ominózus nadrágról is kaptunk fotót, íme.

Szóval ha ön magára ismer, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére, és továbbítjuk a jelentkezését Sarah felé! Vagy az is jó, ha a facebookos posztunkra reagál, vagy ha nem ön a keresett személy, legalább megosztja a posztot, hátha így eljut ehhez a lovagias fiatalemberhez! Köszönjük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a lány keresi a srácot, aki segített neki kiszabadulni a Kálvin téren

Az eset az éjszaka közepén történt, a két bűnös egy nadrágszár és egy bicikli. Egy igazi önzetlen lovagot keresünk, segítsen ön is!

101 · Jun 15, 2017 03:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments