Két érzés viaskodik egymással az emberben, amíg az alábbi, természetesen amerikai videót nézi. Egyrészt, hogy mennyire szép gesztus ez az anyuka részéről, és hogy milyen megható a kissrác reakciója, másrészt viszont az is, hogy miért kell szegény gyereket egy ilyennek kitenni, aztán meg még az interneten meg is osztani. Dehát ha nem osztották volna meg, akkor mi se láthatnánk most, és mi se érzékenyülhetnénk el, miközben azért kicsit rosszul érezzük magunkat, hogy miért kell szegény gyereket ilyen helyzetbe hozni.

A felvételen látható vőlegény neve Joshua Newville, menyasszonya Emily Leehan, amint azt az ABC is megírta. Mindketten a hadseregben szolgálnak, és a kisfiú, Gage a vőlegény egy korábbi kapcsolatából született. Az esküvői fogadalomtételkor a menyasszony úgy érezte, fogadalmat tesz a 4 éves kisfiúnak is, megígérve, hogy megpróbál majd mindent megtenni Gage-ért. A kissrác szinte rögtön elsírta magát és megölelte mostohaanyukáját, amire a násznép hangos nevetéssel reagált.

Szegény kissrácnak valószínűleg nem volt túl jó élmény, hogy ennyi ember előtt elsírja magát és még ki is nevetik, de Leehan azért folytatta az egyébként tényleg szép fogadalmi szöveget, többek között egy olyan mondattal, aminek egy lehetséges magyar fordítása az alábbi:

Segítettél, hogy azzá a nővé váljak, aki most vagyok, és igaz, hogy nem én adtam neked életet, de te viszont nagy ajándék vagy nekem az élettől.

Természetesen a szülők próbálták csitítani és megnyugtatni szegény gyereket, akit azért annyira tényleg nem is rázott meg a dolog, mert később maga is önfeledten táncolt a lakodalomban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jól megríkatta saját mostohafiát az esküvőn

Egy amerikai menyasszony fogadalmat tett vőlegénye fiának. A kissrác reakcióján sírt is, nevetett is a násznép.

26 · Aug 03, 2017 04:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments