Kész aranybánya tud lenni a Reddit, feltéve persze, hogy az ember hajlandó megfelelő kitartással bányászni. De most tényleg egy kisebbfajta gyémántot találtunk az amerikai közösségi oldalon: a júzerek összeszedtek néhány dolgot, amiről állítólag a férfiak azt gondolják, hogy nagyon férfias és ezért nyilván bejön a csajoknak, de ami ehelyett pont az ellenkező hatást éri el a nőknél.

A teljes összeállítás itt olvasható, és például olyanokat is tartalmaz, hogy a kanadai férfiak azzal menőznek, hogy hidegben is rövidgatyában járnak. Mi a viszonylag hosszú hozzászólásözönből azokat a találatokat szűrtük ki természetesen, amik itt Magyarországon is aktuálisak.

1. „Amikor a pénzükkel dicsekednek.

Nem csoda, hogy sok férfi szeret tehetősnek mutatkozni a nők előtt, hiszen van egy ilyen széles körben elfogadott sztereotípia, hogy a nők a pénzes pasikra buknak. Van olyan nő, akire ez illik is, de a Reddit szerint rengeteg nőt azonban kifejezetten taszít, ha valaki az anyagi javait villogtatja a randin. Főleg akkor, ha egyébként nem is különösebben gazdag és nyilván csak kölcsönbe kapta a Merdzsót egy haverjától. És a haver is használtan vette.

2. „Amikor olyasmiről vitáznak, amiről fogalmuk sincs.

Vannak olyan férfiak, akik szerint egy macsó sosem ismeri be a tévedéseit, és akkor is köti az ebet a karóhoz, hogy neki van igaza, amikor a napnál is világosabb, hogy valamit elrontott vagy rosszul tudott, vagy valamiben tévedett. Nem tűnik férfiasnak az ilyentől senki. Legfeljebb ostobának.

3. „Amikor értelmetlen verekedéseket kezdenek.”

Az előző pontnak létezik a fizikai támadással járó verziója is. Bizonyos helyzetekben sajnos sok férfi érzi úgy, hogy most fizikai fölényét kell demonstrálnia valakivel szemben. Ehelyett azt demonstrálja, hogy annyi intelligencia sincs benne, hogy egy konfliktust emberhez méltóan, békésen rendezzen.

4. „Amikor lekezelően viselkednek a barátnőjükkel mások előtt.

Több komment is szól erről a Redditen, és úgy tűnik, a közmegegyezés szerint csomó, négyszemközt egyébként kedves és normális férfi sokkal bunkóbb lesz a barátnőjével, ha társaságban vannak. Különösen jellemző ez, ha nem csak úgy általában vannak társaságban, hanem a férfi haverjai is jelen vannak, és előttük kell demonstrálni (természetesen igazából nem kell), hogy nem a nő irányít a kapcsolatban. Hanem ő, a férfi a domináns, a nőnek meg hallgass a neve.

5. „Amikor azzal dicsekszik, hogy mennyit bír piálni.

Ez a többi, szellemileg a tizenévesek szintjén lévő havernak valószínűleg tényleg imponál, de vajon van-e olyan nő a világon, akinek bejön az, ha egy férfi arra büszke, hogy kezdő alkoholista?

6. „Amikor nyilvánvalóan megsérült, de úgy csinál, mintha nem fájna és nem hajlandó ellátást elfogadni.

Ez annak a sztereotípiának a sajnálatos következménye, hogy az úgynevezett igazi férfiak nem rinyálnak. Persze, hogy nem, de nem is játsszák meg magukat, és normális, adekvát módon reagálnak arra, ami éppen történik velük. Rinyálni persze, hogy nem kell, de ha valaki megjátssza magát, az még rosszabb, és persze úgyis minden értelmesebb nő átlát a szitán.

7. „Füttyögés és dudálás a nőknek.

Erről rengeteg fantasztikus olvasói levél jött egyszer: a férfiak szeretnek beszólni a nőknek, és talán el is várják, hogy a nőknek ez bejöjjön, hiszen a szavak szintjén általában tényleg bókokról van szó. Itt is vannak persze kivételek, de azért a nők többsége egyáltalán nem rajong érte, ha egy macsó férfi csak úgy odaszól neki, füttyent, vagy dudál egyet az autóból.

kimaradt valami? Önnek is volt dolga ilyen férfiakkal?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
7 dolog, amit a férfiak baromi férfiasnak gondolnak – de a nők nem

Van úgy, hogy egy férfi nagyon imponálni szeretne a nőjének, de nem tudja, hogy pont az ellenkezőjét teszi. Íme hét példa.

22 · Aug 17, 2017 03:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments