eljegy

Semmi, csak a szokásos romantikus eljegyzés Velencében

2017.08.24. 16:55

Persze, egyrészt ki tud romantikusabbat elképzelni annál, hogy az ember egy gondolában ül Velencében a szerelmével, aki egyszercsak elővesz egy gyűrűt és felteszi a nagy kérdést? Másrészt meg akármilyen romantikus is az ötlet, azért egy kicsit mégiscsak elcsépelt – valószínűleg Velencében a legmagasabb az egy négyzetméterre eső eljegyzések száma a világon. Na de akkor a világ összes velencei eljegyzése közül miért pont ez került be a hírekbe?

A post shared by Johan G. Jimmy (@inkedviking) on

Hát egyrészt azért, mert nagyon jó fotók készültek róla, és a két érintett posztolta is őket az Instagramra.

Másrészt pedig azért, mert akinek a kezét megkérték, egy olimpiai műugró, Jimmy Sjödin. A sportoló pontosan két éve van kapcsolatban a német Patrick Huberrel, aki meg testépítő, és hát ők ketten együtt azért olyan látványt nyújtanak, amire kevesen mondanák azt, hogy számukra ez mindennapos.

A post shared by Johan G. Jimmy (@inkedviking) on

Alább látható A Nagy Pillanat, amikor persze, hogy ugyanúgy reagál mindenki nemtől és testalkattól és minden egyébtől függetlenül.

És puszi és összebújás és meghatódás. Mint mondtuk, nincs itt semmi különös, ez csak egy szokásos romantikus eljegyzés Velencében, amilyenből naponta valószínűleg több száz lehet.

A sztorit egyébként a BoredPandán találtuk, de pl. a Huffingtonpost is megírta. A következő kép még ne maradjon ki ebből a posztból, ezzel búcsúzunk.

A post shared by Johan G. Jimmy (@inkedviking) on