Ha ön szereti a luxusesküvőket, akkor biztos értékelni fogja az alábbi rövid videót, amin ugyan csak a tortafelszelés pillanata látszik, de már ez is intenzíven érzékelteti, hogy milyen eseményről volt itt szó.

A post shared by Gucci Ka'oir (@guccikaoir) on

A vőlegény Gucci Mane volt, aki egy amerikai rapper, és aki nyilván akkor vette fel ezt a művésznevet, amikor a híres olasz divatház még teljesen más stílusban nyomult, mint manapság. Kedd este tartott lagziját úgyis emlegettük már ma egyszer egy korábbi posztban, hát akkor most mutatunk is belőle egy kicsit.

Menyasszonyának neve Keyshia Ka’oir, és a TMZ-től tudjuk, hogy a torta három méteres volt, Swarovski-kristályok ezrei díszítették, és csak önmagában 19,5 millió forintnak megfelelő összegbe került. A lakodalmat egyenesben közvetítette egy amerikai tévécsatorna, és az eseményt csak úgy szerényen ez év esküvőjeként reklámozták.

További képeket a fenti TMZ-s linken lehet megcsodálni, alább pedig álljon itt egy jelenet arról, hogy a menyasszony a lagzi előtt azon stresszel, hogy mi lesz, ha mégse jön meg a ruhája. Ahogy nézzük, megjött.

A post shared by Gucci Ka'oir (@guccikaoir) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Karddal vágták fel 19,5 milliós esküvői tortájukat

Egy pillantás Gucci Mane amerikai rapper luxuslagzijába, amit szerényen az év esküvője címmel közvetítettek a tévében a 3 méter magas tortával.

6 · Oct 19, 2017 03:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments