Jesse McLaren egy amerikai humorista/újságíró, aki azt mondja alább, hogy a testvére megkérte, hogy fotózza őket az eljegyzése alkalmából. A fiatalember ezt meg is tette, de amint az alábbi posztban a Twitteren bemutatja, mindegyik fényképhez hozzátett valamit photoshop segítségével. Vagyis inkább valakit. Azt mondja, kíváncsi lesz, a nővérének mennyi idő alatt fog feltűnni, szerintünk azért nem kell hozzá éppen sasszem.

Nyilván önnek sem volt szüksége órákra, hogy rájöjjön a megfejtésre: a képek abból a filmből tartalmaznak egy szereplőt, amelynek a címét a világon a legnehezebb normálisan és érthetően mondatba foglalni.

Az AZ-ról van szó.

A háttérben Pennywise, a gonosz, gyerekevő bohóc settenkedik mindenhol – aztán mindenki saját belátására van bízva, hogy elhiszi-e, hogy ennek a McLarennek tényleg van egy nővére és ezek tényleg az ő fotói és a fiatalember tényleg megcsinálta ezt a szívatást, vagy csak ezt a pár képet rakta így össze stockfotókból a Twitter kedvéért. Az mindenesetre biztos, hogy van pár, aki nem bízza a dolgot utólagos képmanipulálásra, hanem direkt horrorisztikusra szervezi az egész lagzit, itt lehet megtekinteni egy ilyet sok-sok képpel.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csak egész picit módosított nővére eljegyzési fotóin

Jesse McLaren humorista trollkodott egyet a photoshoppal. Ön mennyi idő alatt veszi észre, hogy...?

21 · Oct 24, 2017 04:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments