A fenti borítóképen a The Chainsmokers nevű együttes látható, 2016 nyarán a csapból is a Closer című számuk folyt, szóval bizonyára már ön is hallott róluk. A duó általában borotválatlan tagja, bizonyos Alex Pall, alább a barátnőjével, Tori Woodwarddal látható.

A post shared by Tori Woodward (@toriwoodward) on

Nos ez a barátnő azt posztolta Instagram stories formátumban a napokban, hogy a barátja megcsalja, és ehhez fényképes bizonyítékot is publikált: egy biztonsági kamera felvétele okozta a lebukást.

Ezt az egészet a Just Jared is megírta többek között, idézve a sommás véleményt, amit fájdalmában Tori Woodward megfogalmazott:

Alex undorító. Minden férfi hulladék.

Persze mindenki hajlamos az általánosításra, amikor nagyon fáj a szíve, és Woodward most ilyen állapotban lehet. Posztjában azt írja, hogy (ex)barátja a szemébe nézett, és azt mondta neki, hogy szereti, majd gondolkodás nélkül tönkretette őt azzal, hogy megcsalta. A pár még akkor jött össze, amikor a férfi nem volt különösebben ismert, de Woodward úgy véli, Pall szerint őrá már más szabályok vonatkoznak, most, hogy híres lett. A férfi mindent tagadott és soha nem kért bocsánatot, pedig nem ez volt az első félrelépése. Woodwardnál ezzel betelt a pohár, azt mondja, most ráadásul itt van annak az ideje, hogy

a hatalmi pozícióban lévő férfiakat felelősségre vonják gusztustalan viselkedésükért.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Barátnője nyilvánosan lebuktatta a Chainsmokers hűtlenkedő tagját

Tori Woodward biztonsági kamera kompromittáló felvételét posztolta híres (ex)barátjáról.

15 · Jan 17, 2018 11:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments