Hayden Moll egy fiatal fiú Missouriból, aki, mint annyian, Tinderen keres magának párt. Találnia viszont már nem annyira könnyű, lévén, még nem szokta meg teljesen az applikáció szabályrendszerét, ezért majdnem végzetes hibát is vétett. 

Mindjárt elmondjuk, miről van szó, de előtte azért frissítsük fel nagy vonalakban, hogy miként is működik a Tinder: a társat kereső személy az applikáción belül megtekinti más emberek profilját, amely alapján eldönti, hogy tetszik-e neki az illető vagy sem. Ha igen, jobbra húzza a fotóját, ha nem, akkor pedig balra. Utóbbi esetben azonban az alkalmazás soha az életben nem ajánlja fel újra a kiiktatott személyt, így lehetőség sincs arra, hogy valaha megismerkedjenek egymással. 

Hayden is balra húzta Claudiát, csak sajnos útközben rájött, hogy valójában jobbra akarta, és legszívesebben visszacsinálná az egészet. Mit tesz ilyenkor egy hősszerelmes lelkületű fiatalember? Kétségbeesik és feladja? Hayden biztosan nem. 

Ő ugyanis fogta magát, és emailt írt az összes  Claudia nevű lánynak, akik hozzá hasonlóan a Missouri State Egyetemen tanulnak, hogy megtalálja azt a bizonyosat, akit balra húzott.

Spoiler: megtalálta, a neve Claudia Alley, aki, miután megkapta a fiú levelét, magára ismert benne, és, ahogy azt ilyenkor szokás, megosztotta a történetet Twitteren. A beszámolóhoz Hayden emailjét (amit ugye az egyetem összes Claudiája megkapott) is mellékelte, amelyből kiderül, hogy a fiú kit is keres pontosan (20 éves lány, aki a bemutatkozásában leírja, hogy amúgy 18, csak nem tudja, hogy kell átírni az oldalon), és hogy mennyire bánja ezt a húzogatós hibát.

Ha te vagy az a Claudia, akit keresek, nézz meg Instán, aztán ha tetszem, írd vissza, hogy "jobb", és akkor elmehetünk fánkozni vagy ilyesmi. Ha nem akarsz tőlem semmit, akkor elég annyit válaszolnod, hogy "bal", azzal sincs semmi baj, ne aggódj

- írja a levélben. Sajnos Claudia arról már nem számolt be a posztjában, hogy felkereste-e Haydent, vagy csak sztárt csinált belőle, mindenesetre biztos lesz olyan lány, akinek ez a fajta ultraromantikus gesztus be fog jönni. Még az is lehet, hogy Claudia lesz az, ki tudja. Az internet mindenesetre azóta is tűkön ücsörög. 

(Indy100)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Véletlenül balra húzta a lányt Tinderen, ezért a fél világot megmozgatta, hogy újra rátaláljon

Hayden Moll romantikus alkat, aki képes volt felkeresni a vele egy egyetemen tanuló összes Claudia nevű lányt, hogy rátaláljon az eredetire.

62 · Jan 27, 2018 11:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments