Vannak jól hangzó szerelmi történetek, vannak sorsszerű egymásra találások és vannak annyira mesébe illő sztorik, mint Daniel és Danielle Dawson esete. A pár nemcsak amiatt került be a lapokba, mert a nevük nagyon hasonlít, hanem azért is, mert az egész történetük olyan, mintha már születésük pillanatában eldőlt volna, hogy nekik egymás mellett kell kikötünk. 

A pár mindkét tagja 1979 január 24-én látta meg a napvilágot, ráadásul ugyanabban a kórházban. Ám a szüleik nem ismerkedtek ott össze és nem arról van szó, hogy a két Dan együtt nőtt fel és ez idő alatt szeretett egymásban. Nem, Daniel és Danielle egymástól teljesen függetlenül élték az életüket 38 éven keresztül, mikor egy online társkeresőn végül egymásra találtak.

Elmondásuk szerint mindketten kétségbe voltak már esve, mikor regisztráltak az oldalra, hiszen közel negyven éven keresztül nem sikerül tartós prákapcsolatot kialakítaniuk senkivel, így hatalmas dolog volt számukra, hogy már az első randin tudták, megtalálták az igazit. Ezt pedig csak tovább fokozta, hogy úgy érezték, mintha mindig is ismerték volna egymást.

Mindketten úgy éreztük, hogy már találkoztunk, de egyszerűen nem tudtunk rájönni, hogy mikor és hol kereszteztük egymás útját. Mikor elárultuk egymásnak a születésünk helyét és napját, jöttünk rá, hogy újszülöttként a kórházban találkozhattunk először

- mesélte az asszony a Daily Mailnek. Ettől a perctől kezdve pedig már nem is volt kérdés, hogy összekötik az életüket. 38 évvel az születésük után összeházasodtak és, hogy még a végére tovább fokozzuk a sorsszerűséget a történetükben: első gyermekük, Daisy, éppen a házassági évfordulójuk napján született.