Balázs története ihletett meg a levélírásra, de a többi sráchoz/férfihoz is szólnék.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezetővel kezdődő levelet Albina álnevű olvasónktól kaptuk. A levél egyáltalán nem hosszú, alább teljes egészében elolvasható, és biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak a férfiaknak lesz érdekes, hanem a nőknek szintén, hiszen arról van benne szó, hogyan látja egy olyan nő a társkeresés problematikáját, aki hosszú ideig túlsúlyos volt. Reméljük, ön is tudja már, hogy a Randiblog e-mailcímére ön is bármikor írhat, és hogy ebben a posztsorozatban az erre a címre érkező leveleket közöljük!

Szóval a bevezetőben említett, tíz éve magányos Balázs levelének az volt a végkicsengése Albina számára, hogy talán nincsenek is már rendes lányok. Nézzük, mi volt erre Albina válasza!

Igenis vannak, nagyon sok rendes lány van. Dolgozunk, van lakásunk, autónk és CSAK arra várunk, hogy végre valaki szépnek lásson és randit kérjen. Nem vagyunk fenn egyetlen online társkeresőn sem, mert kicsi az önbizalmunk.

Azért írom többes szám első személyben, mert egykor én is közéjük tartoztam és 4 barátnőm sajnos még mindig.

Látszólag nem vagyunk magányosak, járunk moziba, színházba, vásárba és így tovább. Mindig csak együtt lányok vagy családdal.

De még sosem hívtak el komolyan minket randira, 30 év alatt sem.

A külsőségek ennyit számítanak a pasiknak – ha több vagy, mint 60 kg, senkinek nem kellesz vagy gyávák megszólítani? Csak erre tudunk gondolni – mert én is akkor találtam rá a szerelemre, miután lefogytam.

Kedves férfiak, kérlek nézzetek a testsúly mögé, a szép arc és életvidám természet miért nem elég?

Kettesben könnyebben megy a fogyás is, ha érzi az ember a támogatást.

Kérlek, ne hagyjátok ki ezeket a lányokat! Adjatok nekik esélyt, és talán az lesz életed legjobb döntése.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!