Zanele Ndlovu és a szerelme, Jamie Fox, néhány nappal az esküvőjük előtt kenuzni mentek a Zambézire, ahol brutális krokodiltámadás áldozatai lettek. Evezés közben szúrta ki őket az állat, amelyik a vízből kiemelkedve rávetette magát a fiatal nő karjára. Párjának ugyan sikerült gyorsan közbelépnie és kiszabadítania az állat harapásából, ám a lány így is súlyos sérüléseket szenvedett és életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Bár az orvosoknak a nő életét sikerült megmenteni, a karját már nem tudták rendbe hozni, azt ami megmaradt a végtagból, el kellett távolítaniuk. Ám az ijesztő eset ellenére a szerelmesek úgy döntöttek, ez nem akadályozhatja meg őket abban, hogy aznap tartsák meg az esküvőjüket, amikorra eredetileg kitűzték.

Persze ez némi szervezést igényelt, ugyanis korábban azt tervezték, hogy Viktória-vízesésnél mondják ki az igent, mivel azonban az esküvő napján a lány még nem hagyhatta el a kórházat, így ott kellett megtartani a lagzit. Szerencsére az intézmény mindenben a segítségükre volt és biztosították számukra a kórházi templom használatát.

Nem mindennapi szerelmi történet az övék, ők tényleg nagyon szeretik egymást és ezen a krokodiltámadás se változtatott. Talán csak annyit, hogy még erősebbé tette a szerelmüket

- mondta a brit Metronak a friss házasok egyik ismerőse.

A lap egyébként úgy tudja, az elmúlt évben 21 embert öltek meg krokodilok Zimbabwében, többet mint bármelyik másik vadállat.