Nagyjából 15 percig volt házas az a dubaji férfi, akit annyira felbosszantott az apósa viselkedése közvetlenül az esküvő után, hogy még mielőtt elhagyta volna a házasságkötő terem épületét, már be is adta a válókeresetet. Az országban még mindig bevett szokás, hogy a vőlegény fizet a menyasszony családjának, mikor elveszi a nőt, a sztoriban szereplő két férfi pedig ezen a pénzen vesztett össze.

A Gulf News beszámolója szerint a vőlegény és leendő apósa abban egyeztek meg, hogy a házasulandó férfi két részletben fizet 100 ezer dirhamot (kb. 7,4 millió forintot) a menyasszonyért. Először 3,7 millió forintnak megfelelő összeget az esküvő előtt, majd az házassági papírok aláírása után azonnal, még egyszer ennyit. A vőlegény állítása szerint, szándékában is állt kifizetni ezt a második részletet ott helyben, ám a pénzt az esküvő idejére az autójában hagyta. A házasságkötést követően pedig, mikor kiléptek az épületből az apósa azonnal követelni kezdte a kifizetés és annyira erőszakos volt, hogy még azt a pár percet sem akarta megvárni, míg a veje elment volna kivenni a kocsiból a pénzt. Ettől pedig a friss férj annyira bedühödött, hogy visszament az épületbe és azonnal beadta a válókeresetet.

A férj úgy érezte, az apósa nagyon megsértette a viselkedésével, ezért megmondta neki, hogy nem akarja a lányát feleségének és kevesebb mint 15 perccel a házassági jegyzőkönyv aláírása után elvált a nőtől

- nyilatkozta az most már elvált férfi ügyvédje a lapnak.

Bár azt gondolhatnánk, hogy ezzel a pár bezsebelheti a világ legrövidebb házassága címet, ez még nem biztos. 2012-ben szintén Dubajban történt egy hasonló eset, mikor egy férfi - saját bevallása szerint - csak pár másodpercig volt házas. Ő is az aláírás után, helyben elvált, mikor az apósa percekkel az igen kimondása után közölte vele, hogy hagynia kell, hogy a felesége az esküvő után is tovább dolgozhasson. Egyelőre pedig ezt az esetet tartják a világ legrövidebb házasságának.