A 95 éves Albert Twinley és 91 esztendős neje, Phyllis a napokban ünnepelték a 70. házassági évfordulójukat, a kerek jubileum alkalmából pedig interjút is adtak a Daily Mailnek, hogy elmondják: szerintük a hosszú házasságnak nincs titka, de azért van pár ötletük arra, mi tartja össze őket  még mindig

Az egyik például az, hogy a hetven éve tartó házasságuk alatt, soha egyetlen éjszakát se töltöttek külön.

Albert és  Phyllis 1946-ban, a hadseregben találkoztak és szerettek egymásba. Két évvel később házasodtak össze és költöztek Kentbe, majd Sussexbe, ahol egy hentesüzletet üzemeltettek. Házasságuk során két gyermekük született és az elmúlt harminc évet már nyugdíjasként töltötték. A hosszú évtizedek természetesen számukra sem voltak zökkenőmentesek, de összességében azt mondják, mindig is boldog házasságban életek.

Nincs titok, mi csak boldogok vagyunk együtt. Nem mondom, hogy ne lettek volna veszekedéseink, de alapvetően jól érezzük magunkat együtt

- magyarázta a férfi, aki azt is hozzátette, hogy más pároknak azt tanácsolja: osszanak meg mindent egymással, éljenek szerény életet és a nehéz időkben is viseljék el a másikat.

A lapnak a lányuk is nyilatkozott, aki édesapja gondolatmenetét még azzal egészítette ki, hogy úgy véli, ez a hetven boldog év annak is köszönhető, hogy a szülei mindig együtt hozták meg a fontos döntéseket, nem voltak soha haragtartóak egymással, nem mellesleg pedig sosem vesztették el a humorérzéküket.

A Twinley házaspár egyébként még mindig a saját otthonában lakik és a lehetőségeikhez képest aktív életet él. Lányuk elmondása szerint sokat olvasnak, keresztrejtvényeket fejtenek és imádják a sportot, így együtt néznek krikett -és teniszközvetítéseket és persze a foci világbajnokságot is figyelemmel követték.