shutterstock 489082123

A legmagasabb ajánlat egy havi 7 számjegyű összeg lehetett volna

2018.08.20. 12:56

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Nemrég jelent meg itt a Randiblogban Csaba álnevű olvasónk levele. Csaba azt mondja magáról, hogy 25 évesen már cégtulajdonos, és megírta, hogyan megy a csajozás, ha a pénz nem számít. Samuella őneki válaszol a másik oldalról, azaz a nők oldaláról, méghozzá olyan nőként, aki szintén kapott már hasonlóan nagyvonalú ajánlatot, feltehetőleg olyan férfitól, aki valószínűleg Csabáéhoz hasonló anyagi lehetőségekkel rendelkezik.

Már a címnek választott idézetből is egyértelmű, hogy Samuella nem fogadta el a bizonyára visszautasíthatatlannak szánt ajánlatot, de hogy ezen kívül Samuella hogyan reagált, az minket is meglepett. Ön is volt már hasonló helyzetben? Vagy lenne valami egyéb mesélnivalója randizással, párkapcsolatokkal vagy szakítással kapcsolatosan? Kérjük, írjon nekünk, nálunk bármit megoszthat névtelenül! Beszámolóját e-mailben várjuk a szokásos címre, amit az alábbi dobozban talál, az alatt pedig Samuella levele olvasható.

Írjon nekünk ön is! Címünk: randi @
mail.velvet.hu

Még tanulok, sportolok, nem a környezetem hibáztatom az esetleges kudarcaimért, és nem szorulok rá több tízezres nagyságrendű követőtábor megerősítésére, mert nélkülük is magabiztosnak érzem magam.

Azaz nem vagyok egy instaceleb típusú csaj (ami a korombeli srácoknak, mint pl. Csabának is, valószínűleg mérvadó), mégis napi szinten bombáznak ajánlatokkal. A legmagasabb egy havi 7 számjegyű összeg lehetett volna. VOLNA, mivel visszautasítottam, és ajánlottam neki egy pszichológust, hogy beszélgessen el vele az emberi kapcsolatokban felmerülő problémák kezelésének helyes módjairól. (Btw, utána még hónapokig ostromolt az illető, hogy csak néhány órát töltsek vele.) Szerencsére az ilyen önbizalomhiányos pasikat most már messziről felismerem és elkerülöm.

Így általában sikeres, magabiztos férfiakkal sodor össze az élet (rövidebb-hosszabb ideig), akik nincs szükségük ilyen praktikákra, hogy elcsavarják a fejem. (A gazdag szót direkt kihagytam, mert az viszonyítás kérdése.) Olyanokkal, akik már karrierjük csúcsán vannak, materiálisan is megvan mindenük, amire vágytak. Erre egyébként szerintem bárki képes lehet, aki keményen dolgozik, kitartó, alázatos, keresi a lehetőségeket és mindent a végső céljának rendel alá.

Csaba, te ezt már fiatalon elérted, vagy csak az öledbe hullott, az most mindegy, de sikeres vagy. Fényűző élet, lakás(ok), szép kocsi(k), drága órák, és ahogy a szavaidból kivettem, egy normális lány is jó lenne már. Viszont ezen a szinten abba már nem fektetsz sok energiát. Csak kivágod elé a Porsche kulcsát, aztán megy is a barátnőivel együtt, ha épp ahhoz van kedved. Szerinted ki viselkedett ebben a szituációban sajnálatraméltóbban? (Szerintem döntetlen.)

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!