Rengeteg netes kihívásról írtunk már, amik között vannak teljes hülyeségek, olyanok amik ezen felül még kockázatosak is, sőt mostanra az is kiderült, hogy ezek a challange-k még a drognál is veszélyesebbek lehetnek. Ebben az értelmetlen kihívásdömpingben pedig néha jó valami olyanba is belefutni, ami nem egymás és önmagunk szívatására megy rá, sőt valami értelme is van. Ilyen például Hattie Gladwell Twitter-kihívása, amiben arra buzdítja az embereket, hogy írják meg, milyen hétköznapi aprósággal teszi őket boldoggá a szerelmük.

Idézd ezt a tweetet valami olyasmivel, amit a párod tesz érted, ami nem feltétlenül romantikus, de te mégis egy kicsit még jobban szereted miatta! Az én párom például minden este csinál nekem egy forró fürdőt és minden reggel felrakja főni a teavizet

- olvasható Gladwell posztjában, amire már több százan reagáltak. Ezek közül olvashat itt néhányat:

  • „A férjem minden este befonja a hajamat, mert nagyon hosszú és göndör és enélkül teljesen összekócolódik éjszaka.”
  • „Mikor együtt eszünk lelassít az evésben, hogy együtt fejezhessük be az étkezést. Én nagyon lassan eszem és sokszor szorongok amiatt, hogy mindig én vagyok a végén az egyetlen az asztalnál, aki még mindig eszik.”
  • „Mindig felhívja a figyelmemet a kiskutyákra, mikor együtt vagyunk az utcán.”
  • „Soha nem felejti el magával hozni a fájdalomcsillapítómat.”
  • „Minden reggel csinál nekem kávét. Miután felhagytam a Starbucksba járással, hogy spóroljak, vett tejszínhabot, hogy rátegye a reggeli kávém tetejére és ne hiányozzon annyira a Starbucks. Ráadásul annak ellenére teszi ezt, hogy undorítónak találja a tejszínhabos kávét.”
  • „Heti háromszor reggel 6.40-kor kell elindulnom az iskolába. Minden alkalommal felkel velem, hogy elkísérjen az autóhoz, letisztítja a szélvédőmet, amíg a kocsi felmelegszik és mikor elindulok csókokat dobál nekem.”
  • „Kiváló mémeket küld nekem.”

És önnek ezek után milyen apróság jutott eszébe amivel a párja boldoggá teszi?

Forrás: Indy100