Elég gyakori, hogy különböző párkereső oldalak felméréseket készítenek mindenféle párkapcsolati témákban. Most például a kapcsolatban élők számára létrehozott partnerkereső oldal, az Ashley Madison, csinált kutatást arról, hogy mit tartanak az emberek megcsalásnak, a konkrét szexelésen vagy kavaráson kívül. 

Így derült ki, hogy a legtöbben azt éreznék a legnagyobb árulásnak, ha a párjuk érzelmi viszonyba bonyolódna valaki mással, de elég súlyos hűtlenségnek számít az ex-szel való bármilyen kapcsolat fenntartása és a másról való fantáziálás is. De nem csigázzuk tovább, mutatjuk is a teljes listát! (A válaszok mellett szereplő százalékok értelemszerűen azt mutatják, hogy a kérdőív kitöltői közül mennyien szavaztak az adott viselkedésre, mint olyan dologra, ami szerintük hűtlenségnek számít.)

  1. mély érzelmi kapcsolat kialakítása valaki mással (55%)
  2. meztelen fotók küldözgetése (46%)
  3. erotikus üzenetek írása (44%)
  4. Tinder vagy egyéb párkereső profil fenntartása (29%)
  5. találkozgatni az ex-szel (29%)
  6. flörtölgetni (18%)
  7. szex közben valaki másra gondolni (18%)
  8. valaki mással vacsorázni (18%)
  9. kommunikálni az ex-szel (16%)
  10.  másról fantáziálni (13%)

De persze az önök véleményére is kíváncsiak vagyunk a témában, úgyhogy arra kérjük, szavazzon, arról, hogy ön szerint, mi nem fér bele egy kapcsolatba!

Ön szerint mi számít megcsalásnak ezek közül? (Több választ is megjelölhet)

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mi a helyzet hűtlenség szempontjából a szexbabákkal folytatott fizikai és/vagy érzelmi viszonnyal.