Az Én is akkor találtam rá a szerelemre, miután lefogytam című cikkre reagálva számomra nehezen emészthető a testsúlyhoz kapcsolódó, izzadt sztereotípia.

Ádám álnevű olvasónk viszonylag rövid, de annál érdekesebb levelét tartalmazza ez a poszt. Ádám egy olyan női olvasónknak válaszol, aki úgy vélte, a férfiak nem néznek a testsúly mögé, és aki hatvan kiló fölött van, annak esélye sincs egy randira. Nos, maga Ádám például nagyon is randizott már hatvan kilónál magasabb testsúlyú nőkkel, de maga sem vitatja, hogy a jelenség létezne.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Úgy értesült azonban, hogy a férfiak ilyen hozzáállása csak Magyarországra jellemző – ön hogy látja ezt? Ha végigolvasta Ádám levelét, szívesen meghallgatnánk az ön tapasztalatait is! Véleményét, gondolatait, történetét, kérjük, e-mailben küldje be nekünk, itt a címünk ebben a fehér dobozban, de a poszt legalján is megtalálja!

Minden jöhet, csak szpemet lécci ne!
randi kukac mail.velvet.hu

Alig-alig voltak karcsú barátnőim, mivel mindig is a telt formákkal megáldott hölgyekre kattant be nálam a komoly szándékokat erősítő hódítási vágy. Kizártnak tartom, hogy egyedül legyek ezzel a véleménnyel, így azzal sem, hogy bizony szép számmal vannak olyan férfiak, akik bár fittek, de úgy gondolják, hogy az alma legyen alma, a körte pedig körte nem szilva, vagy cseresznye, természetesen a ‚gyengébbik" nemre vonatkozóan is.

Az egyik ilyen kedves és igen telt formákkal rendelkező (ha már tömegelünk", akkor ő kb. 80-85 kg, 163 cm-es magassághoz) hölgyismerősöm szólt arról, hogy a hazai pasik előtt már-már bujdosnia kellett, az Egyesült Királyságban, embertípusra tekintet nélkül, nagy számban elismerik nőies vonásait, sőt rengeteg hódoló veszi körül, amelynek hatására elfogadta és megszerette önmagát. Rendszeresen mozog, odafigyel az étkezésre, de esze ágában sincsen genetikai adottságait meghazudtoló mértékben kompromisszumokat kötni, pláne a telt és feszes formáinak kockára tételével. Lehet, én is odaköltözöm, mert a kockahas, az izompopsi és a beesett arc szintetikus kultúrája inkább egy hajótörött Viking harcos fizimiskájára emlékeztet, távol olyan fogalmaktól, mint amilyen a nőiesség, a kellem, a báj és az egészséges önképből fakadó, természetes kisugárzás.

(Én magam 187 cm magas vagyok, kb. 85kg, rendszeresen sportolok.)

Az oldal tetején a borítóképen Ashley Graham, a világ egyik leghíresebb plus size modellje látható, a fotó 2018. július 2-án készült Párizsban.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!